2777
2789
عنوان

کار در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 19 پست
تمام این کارهای تاج و گل و شمع وجعبه سازی که اول پول میگیرن برای اموزش و بعد هم نمونه کار میخوان و م ...

جدی؟ چقد بد😔

چقد بی انصافیه که یه عده از آدمایی که دنبال کار و درآمدن سواستفاده میکنن

میشه لطفا تجربتون رو بگید؟ رفتین آموزش دیدین بعد چی شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوکی گلم موفق باشی به نظرت بعد از نمونه کار و دو روز کار مفتی کردن براشون بهم کار میدن یا الکیه؟ &n ...

چی بگم با تجربه من الکیه کاری درمیون نیست اینها در اصل برای خودشون نون دونی درست کردند .

شما هم مگر اینکه بگی هزینه خیلی زیادی نیست که شاید بتونی خودت برای خودت از این راه درامدسازی کنی  

یعنی بری لوازم کادوییها نمونه کار بدی تا بهت سفارش بدن   اگه حسشو داری و میتونی بازاریابی کنی خیلی هم بد نیست 

چی بگم با تجربه من الکیه کاری درمیون نیست اینها در اصل برای خودشون نون دونی درست کردند . شما هم مگر ...

😔 بخاطر کرونا نمیخوام از خونه بیرون برم بخاطر همین کار در منزل میخواستم خب

مرسی عزیزم که تجربتو گفتی😘

جدی؟ چقد بد😔 چقد بی انصافیه که یه عده از آدمایی که دنبال کار و درآمدن سواستفاده میکنن میشه لطفا ت ...

هیچی پول خودشونو میگیرن بهت یه اموزش چرت میدن بعد میگن نمونه کار بیار هرچی که کار ببری یه عیبی روش میذارن اینقد این کارو میکنن و خرج رو دستت میذارن که خودت خسته میشی دیگه نمیری اونا هم خدا خواسته پول تو به جیب میزنن راحت