2777
2789

همه عکس شوهراشونو میزارن تو سایت😐😝 

خودتون باشین دوس دارین شوهرتون عکستونو بزاره تا مردا درباره خوشگلیو تیپ و قیافتون نظر بدن 😐وقتی خودتون رو شوهرتون غیرت ندارین از شوهرتونم انتظاری نداشته باشین😐

اگه عکس خودشون یا شوهرشون نباشه عکس الگو و طلا و لباسو غذاشونو میزارن یکم با خودتون بگین اگه کسی تو سایت باشه ک نتونه اینا رو تهیه کنه و دلش بخواد چی 😒 نمیگین شاید اون طرف وسعش نرسه تا اینارو تهیه کنه و اه بکشه😑یکم به هم رحم کنین 

درباره عکس بچه هاتونم همینطور 😐 خیلی از خانمای این سایت دلشون بچه میخواد و تاحالا قسمتشون نشده😞 به فکر دل اوناهم باشین 

مثل وقتیه ک تو خیابون باشنو با دیدن بچه بقیه حسرت به دلشون بمونه اما الان تو فضای مجازی این اتفاق واسشون میفته😢 

تاپیکایی ک اکثرا این روزا باب شده درباره دعانویسیو فالگیریو حس ششمو چشم سومو سرکتابو ابجدو این حرفاس شمایی ک ادعای مسلمونی میکنی پیامبر و امامامون کجا ازین کارا میکردن کجا از غیر از خدا کمک میخواستن با اینکه منو چنتا از کاربرای دیگه و نی نی یارا سعی کردیم اینو بهتون برسونیم ک این کارا حرامه و با انجامش کافر میشین بازم گوشتون بدهکار نبود همچنان تو سایت تاپیک دعانویسیو فال میزنین😔☹

بازم مهم نیست ک به کارتون ادامه میدین چون شما باید اون دنیا جواب خدا رو بدین حتی اگه کسی تو این سایت بخاطر ناآگاهی و تبلیغ شماها سراغ اینجور مسائل رفت گناه اونم گردنتونه خودتون میدونین جواب خدا رو چجوری بدین 😒

بقیه تاپیکا هم ک درباره مادرشوهر و خواهر شوهر و غیبت و تهمته و اینکه فلان سلبریتی چرا اینکارو کرد فلان بازیگر چرا این فیلمو منتشر کرد😒

اگرم موضوع دیگه ای به ذهنتون نرسه عکس خشتک پاره شدتونو منتشر میکنین😒😒😂😂

بعد میگن ایران چرا به مشکل خورده 😒شماها خودتون ایرانو میسازین 😒

شماها مادرای این مملکتین خیر سرتون😁😁

یکم جنبه استفاده از فضای مجازی رو داشته باشین الکی بخاطر حرفای خاله زنکی و غیبت و تهمت و پز دادنو دعا و فال وقتتون رو هدر ندین 😎

در کل میخواستم بگم جم کنین این بساطتونو😁❤

با تچکر😜

چون تاپیک قبلیم از بحثش خارج شد دوباره اینو زدم  😁😁😜

🍃مرگ بر شاه با اون قیافه میمونش    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

#میدونم_ضجه_درسته_اشتباه_نوشتم_خیر_سرم_تا_خنده_دار_باشه😑💔  #هرسوالی_راجب_رشته_م_داشتید_در_خدمتم    #من همون ممدصغرام که 8 بار ترکیدم بعد با اسم عفت اومدم ملتم گیر داده بودن که تو پروفایل ممدو برداشتی😐الان با دوتاش اومدم تا ابهاماتو رفع کنم😑💔 12تا موز خوردم 14 تا خوشه انگور دو کیلو تخمه و پسته و یه کارتون سیب خوردم فقط یه خیار موند نخوردم مامان بزرگم خیلی جدی میگه راستشو بگو مامانت گفته اینجا چیزی نخوری😐💔 یبارم نمره کم آورده بودم معلم گفت خجالت نمی‌کشی چرا درس نمیخونی گفتم من نباید خجالت بکشم اونی که ازش تقلب کردم باید خجالت بکشهیه هفته از مدرسه اخراجم کردن😌💔 الان تو یه سنینی دخترا با دوست پسرشون میرن مسافرت که من یادمه بابام رضایت ناممو امضا نمی کرد برم اردو😒✋