2777
2789
عنوان

ماآدما چقدر بی ارزشیم

80 بازدید | 5 پست

چقدربی ارزش وناچیزیم ماانسان ها ماحتی قدیه تیکه پارچه ویاپلاستیک عمرنمیکنیم امابازروی زمین راه میریم براهم قیافه میگیریم پشت سرهم حرف درمیاریم مسخره میکنیم سرنژادهمدیگرو هی دنبال یه حادثه یاخبریم بشینیم درموردش حرف بزنیم دلمون به حال همدیگه نمیسوزه شایدظاهرااحساس همدردی کنیم امااکثراتودلشون یه چیزدیگه میگذره مگه ماچقدرقراره تواین دنیای فانی باشیم که دل همدیگرومیشکنیم ازیه ثانیه دیگه تون خبردارید؟؟؟دوست من توراه ازتهران سمت مشهدداشت میرفت بعدیه ماه دخترشوببینه که خونه مادرش بوده تودلش کلی ارزوداشت که بعدازجداشدن ازشوهرمعتادش میخاسته همراه دخترش به واقعیت تبدیلش کنن میخاسته زندگی بهتروآینده بهتربرافرشته کوچولوش بسازه اماازکجامیدونست قراره وقتی ازماشین پیاده میشه یه ماشین بش بزنه وآسمونیش کنه دخترش ازکجامیدونست قراردیگه هیچوقت مادرشونبینه چقددوروبرمون میبینیم امابازعبرت نمیگیریم خیلیابراخراب کردن زندگی کسی کلی هزینه ودعاجادومیکنن تاطرف زندگیش تباه شه پدرشوهردوستم سرجادوجنبل که جادوتوخونشون یه مهره بصورت سوسک دراومده وروش باخون آدم نوشته بودن جونشوازدست داد یکی ازنزدیکانش فالگیربهش گفت تویه کاربدکردی تاوانشوپسرت میده الان طفلک پسرش هشت ساله ازکمربه پایین فلجه هرکاربدی یه تاوان بدی داره دل بسوزونی دلت میسوزه دل بشکنی دلت میکشنه .پارسال سریه دعوای خانوادگی دختربرادرم که سه سالش بودتوحوض غرق شد 😔امابازاطرافیان عبرت نگرفتندودشمنی میکنندآخه لنتیا مگه دنیاروخریدین ینی شمامردن ندارید؟؟؟تاکی باید یکی حتمایه بلایی سرش بیادتابقیه آدم شن که واقعاهم نمیشن مردم خوبی روزودفراموش میکنن امابدی رو نه ی کوچولوبدی کنی باهزارتاخوبی نمیتونی بشوریش آخه چرا؟باعقده وکینه به کجامیخایدبرسید؟ماهممون ازخاکیم چرابدی؟چرادشمنی؟بایکی دشمنی دیدی فردااعلامیه ترحیمشورودیوارزدن پشیمون نمیشی؟ناراحت نمیشی؟آرزونمیکنی کاش بودتایجوردیگه تامیکردین؟روهمین زمینی که دل بقیه رومیشکنی فردازیرخاک همین میخابی قیافه ای که باش برابقیه قیافه میگیری فردازیرخاک خوراک جک وجونوامیشه دنیامیچرخه بدم میچرخه یه چی به نام قانون کارماوجودداره پس هواستوجمع کارات کن حرفام خیلی شدیدکلیشه ای وتکراریه اماامشب دلم یهوگرف نمیدونم چراامایه ترسی تودلمه  عمروماتعیین نمیکنیم قدراطرافیانتوبدون تاوقته هستن ببوسشون بغلشون کن بهشون محبت کن وقتی یکی زیرخاک باشه بغل کردن خاک سردهیچ فایده ای نداره امیدوارم حالتون همیشه خوب باشه براسلامتی مادرم دعاکنید...

تعداد رای : 0
نظرسنجی
...
0
0%
...
0
0%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا حرفات حقه ولی اینروزا حرف حقو بگی متهم میشی چون اکثرا ناحق ان☺😐

انشالله حال مادرتون خوب بشه ده تا صلوات فرستادم یاحق🌺🌹🌺🙏

کاربر آقام🙋🏻‍♂️🤷‍♂️🙏🌹🤦‍♂️🥀🥀🥀...انسانها همه چیز رو همینطور حاضر و آماده از مغازه ها میخرن و چون مغازه ای نیست ک دوست بفروشد انسانها مانده اند بی دوست روباه به شازده کوچولو گفت تو اگر میخواهی من دوستت باشم مرا اهلی کن شازده کوچولو گفت اهلی کردن یعنی چه روباه گفت یعنی ایجاد علاقه کردن

حرف# حساب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh