2777
2789
عنوان

چرا بیدارین؟؟؟🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 22 پست
ابجیم ۱۱ سال از من کوچیکتره میخاد ازدواج کنه من هنوز مجردم ازینکه قراره از طرف اقوام به چشم ترحم بهم ...

عزیزم انشالله زندگیت عالی ترین باشه.اقوامووو کلا ول کن .بعدشم کیفیت مهمه نه کمیت.تو و خواهرت چند سالتونین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااای من خیلی کشیدم خدا کمکت کنه خمیر دندون بذار روش مسکن بخور مجبوری بری عزیزم ممکنه عفونت کنه بد ...

دوهفتس میگم این موج سوم کوفتی تموم شه امار بیاد پایین میرم ولی اوضاع همچنان داغونه

کاش یه غلطی میکردن  این امار کمتر میشد 😳

تا اونجایی که بتونم تحمل میکنم و مسکن نمیخورم ولی امشب واقعا کلافم کرده

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
یه ذره روغن  زیتون بذار روش دردشو میندازه

واقعا جواب میده؟

الان میرم میزنم

مرسی🌹🙇

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
دوهفتس میگم این موج سوم کوفتی تموم شه امار بیاد پایین میرم ولی اوضاع همچنان داغونه کاش یه غلطی میکر ...

ممکنه بزنه به گوش میانیت....سعی کن جای مطمئن حتما بری.بعدشم حتما ک از دندون پزشکی کرونا نگرفتی.قبل کار دکتر کلرهگزدین قرقره کن اصلا ویروس نمیره تو راه تنفسیت

ممکنه بزنه به گوش میانیت....سعی کن جای مطمئن حتما بری.بعدشم حتما ک از دندون پزشکی کرونا نگرفتی.قبل ک ...

چشم عزیزم این هفته وقت میگیرم انشاءالله که به خیر بگذره