2777
2789
عنوان

جاری جاری🤦🏻‍♀️🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 65 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اگه شوهر بد عادت کنه بعدا اگه داشت هم نمیده بهت چون به ندادن عادت کرده 

نه اون میده .من خودم مثلا میخوام قناعت کنم .تز همه چیم زدم ولی به هیچ جا نرسیدیم .هیچکیم تشکر نکرد .خدا البته همراهیمون نکرد منم بیخیال شدم

جاریای منم همیشه لباسای خوب و نو تنشونه ما از همشون بی پول تر هستیم یکیشون طلا فروشه یکیشون بساز بفروش یکیشون مکانیک حرفه ای هییییییی

میشه برام صلوات بفرستین برای نیت توی دلم.... ممنونم انشالله خیر ببینید 

حالا بماند همه حرفا اسی 4ماهه نخریدی مانتو چیز زیادی نیس .من از زمستون پارسال هنو نخریدم  البت ...

من میخرم بعدکرونا بپوشم😆.اینجا ایران. اونموقع همه سرازیرمیشن بازار قیمتام میشه خداااا تومن

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
جاریای منم همیشه لباسای خوب و نو تنشونه ما از همشون بی پول تر هستیم یکیشون طلا فروشه یکیشون بساز بفر ...

خیلی سخته  شوهر آدم کارگر باشه ولی اونم همینطوره نداشته باشن لباسش به جاعه

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
نکنه اسی تو جاری منی؟؟

🤔اسمت چیه 

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
خیلی سخته  شوهر آدم کارگر باشه ولی اونم همینطوره نداشته باشن لباسش به جاعه

هرکس دلش به یه چیزی خوشه دیگه شاید انقد که تیپش مهمه براش خونه دار شدن مهم نیس واسش

میشه برام صلوات بفرستین برای نیت توی دلم.... ممنونم انشالله خیر ببینید 

هرکس دلش به یه چیزی خوشه دیگه شاید انقد که تیپش مهمه براش خونه دار شدن مهم نیس واسش

نمیدونم من همش دارم جمع میکنم باز کم میآریم در صورتی من بچه ندارم ولی اون بچه ۸ ساله داره مادر و بچه همش هر هفته یه مدل لباس میپوشن 

چی بگم.والا. تو دوتا دختر داری اسی یا نه؟

نه بچه ندارم