2777
2789

من ده کیلو وزنم کم شده الان که23سالمه از 16سالگی می ریخت خیلی موهام زیاد بود الان اصلا حجم نداره کف سرمم پیداشت وقتی میریزه موهای جدید کوچیک داره ولی رشد نمیکنن هر چقدر هم دکتر رفتم ازمایشام مشکلی نداشته قرص و محلول هم زدم الان حتی از قبل هم کمتز شده نمیدونم دیگه چیکار کنم🤐😓مزوتراپی جواب میده؟

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص چی؟

آمپول بیوتین ...و دپاکس من زدم خوب شدم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

چندروز پیش ی خانوم توی ی تاپیک مشابه قرص هیرویت رو معرفی کرد ک عالی وبدون عوارضه منم چون موهام کم پشت شده امروز سرچ کردم نوشته بود عاااالیه بسته ای۸۰ منکه میخوام بخرم

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
مزو تراپی روغن کندش قرص هیرویت و سیسین ب 6 به مدت 6 ماه 

این قرص هیرویت چاق نمیکنه!؟ خیلی تعریفشو شنیدم اما واسه چاقی میترسم. تنهامیشه خورد یا باید ب۶ هم خورد؟

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴