2777
2789

با اجازه ی استارتر

دوستان اگر امکانش هست از کمپین زیر حمایت کنین

برای تعویق ازمون استخدامی به خاطر کرونا

کار سختی نداره فقط وارد سایت بشین حمایت میکنم رو بزنین شماره اتون رو وارد کنین و ثبت نام کنین

ممنونم ازتون

https://www.farsnews.ir/my/c/44250

انسان های بزرگ هیچگاه به کوچکی فردایشان نگاه بزرگ نمیکنند چون از بزرگی کوچک امروزشان فردایی کوچکتر از بزرگی دیروز خواهند ساخت. باشد که رستگار شوید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@twinkelgirl  

بیا

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

@من  

@شاید  

@خوب  

باشم#  

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
@zemestoon96     @______negar______      اومدم🥺🥺🥺🥺🥺

خوشومدی/

اینجوری بیشتر بت میاد/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
خوشومدی/ اینجوری بیشتر بت میاد/

مرسییییی😍😍😍😍😍عشقولیم😍

هوم خودمم

مهتاب جوابمو نمیدع

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

مرسییییی😍😍😍😍😍عشقولیم😍 هوم خودمم مهتاب جوابمو نمیدع

انلاین نشدع عزیزم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
انلاین نشدع عزیزم/

گفتم مبخوام تعلیق کنم

اصرار کرد نرم

بعد نینی یار گف تعلیقم نمیکنه

اما مهتاب ج نداد🥺

گفتم مبخوام تعلیق کنم اصرار کرد نرم بعد نینی یار گف تعلیقم نمیکنه اما مهتاب ج نداد🥺

دیشب ساعت چند؟/

مگ خاستی تعلیق کنی؟هااااا؟/

/

دیشب ساعت چند؟/ مگ خاستی تعلیق کنی؟هااااا؟/    /

بهت گفتم یمدت نمیام🙄🙄🙄

ساعت یادم نیس

تو تاپیک چله ریپ کردیم همو

نینی یار گف تا دوستات اجازه ندن تعلیقت نمکنم🙄

بهت گفتم یمدت نمیام🙄🙄🙄 ساعت یادم نیس تو تاپیک چله ریپ کردیم همو نینی یار گف تا دوستات اجازه ند ...

گفتی ی مدت نمیای نگفتی ک تعلیق میزنی...گفتی؟/

هه..باشع برو نگین خانوم..هرررکار میخای بکن/

گفتی ی مدت نمیای نگفتی ک تعلیق میزنی...گفتی؟/ هه..باشع برو نگین خانوم..هرررکار میخای بکن/

😕😕😕

نمیرم ک

تو نکن اینجوری🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺