2777
2789
عنوان

درد و دل های ی کنکوری😔😢😳

| مشاهده متن کامل بحث + 4867 بازدید | 65 پست
چرا اخه اینقدر باید ضعیف باشی؟ ب خودت بیا من از رو بی خبری هم نمیگم خودم سه سال تو اون شرایط بودم و ...

من در کنار این مشکلات دیگم داشتم عزیزم یکی از عزیزانم فوت شد و طلاق خواهرم دیگ فقط کنکور نیست ک

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دقیقا سال قبل هم من حال الان تو رو داشتم ولی تو نباید تسلیم شی باید با قدرت ادامه بدی خسته بشو ...

خدا کمکم کنه تسلیم نمیشم😊❤ باید حقم رو بگیرم اون شب و روزایی ک بیدار بودم

امسال خونده بودی؟ مشکلت چی بود

مشکلاتم یکی از عزیزام فوت شد خواهرم طلاق گرفت کرونا اومد از کار بی کار شدن خونوادم خیلیی

هعی  درکت میکنم خودم کشیدم  همین الان از حرف اطرافیان دارم اشک میریزم  چ روزای سخت ...

امیدوارم اون چیزی ک میخوای قبول شی منم منتظر نتیجه نهاییم😭

میدونم درکت میکنم ولی باید ببینی چرا امسال رتبت خوب نشد علت اصلی رو پیدا کن و رفعش کن شاید ایراد در ...

من مشکلات زیادی داشتم 😊 از همه جا مشکا از همه میریخت مادرم میخواست خودکشییی کنه سال کنکورم چون مادرش رو از دست داده بود اوووو😥😥

من در کنار این مشکلات دیگم داشتم عزیزم یکی از عزیزانم فوت شد و طلاق خواهرم دیگ فقط کنکور نیست ک

تلاشتو بکن.. افکار منفی رو بریز دور  و قشنگ و با امید  درس بخون مطمئن باش به خواستت می‌رسی 😘💗💗💗💗

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
تلاشتو بکن.. افکار منفی رو بریز دور  و قشنگ و با امید  درس بخون مطمئن باش به خواستت می‌رسی ...

قربونتتت چش 🙁❤💚

سلام عزیز دلم🌹🌹

می دونم الان تو شرایط روحی خوبی شاید نباشی(حجم کتاب‌ها، تست ها، موفقیت دیگران در خوندن راحت این کتاب‌ها، حرف و نیش و کنایه خواهر، برادر، اقوام و... خستگی روحی خودت قوز بالا قوز...) 

ولی...

حتی اگر فرشته هم باشی، یکی پیدا میشه که از صدای بال زدنت خوشش نمیاد

پس بی خیال حرف مردم...... 

خودتو عشقه💃💃! با درسها، کتاب‌ها حال کن 💃💃عشق کن 💃💃بخند بلند 😄بلند 😄

یک لحظه روح قشنگت رو درگیر افکار منفی نکن، نازنینم🌷

قشنگ و محکم بچسب به درس و عشق کن با تک تک کلمات، جملات، صفحات، کتاب، جزوه، تست طوریکه تا ابدالدهر بگی عجب تجربه شیرینی بود آرزومه، آرزووووومه، یه بار دیگه پشت کنکوری باشم💥👌💖💖

حتی با انتخاب رشته با بدترین رتبه، بپر هوا و بگو هورا، خدا جونم شکرت به خاطر تک تک این لحظات.... 💃💃

( فکر نکن نفسم از جای گرم بلند میشه؛ چه بدبختی ها و تلخیهایی سر کنکور کارشناسی و دکتری کشیدم..... الان میگم مسائل فوق العاده مهم تری تو زندگی بود و ایکاش مثل زنگ تفریح به کنکورها نگاه می کردم و حتی انرژی می گرفتم برای اون مسائل مهم تر 😔

خیلی ها به من این توصیه رو می کردند من می گفتم: نه اونا متوجه نیستند!) 

حالا جوری این کنکور رو زندگی کن که بگی آخ خدا میشه فقط یه بار دیگه پشت کنکور باشم😄😉

سلام عزیز دلم🌹🌹 می دونم الان تو شرایط روحی خوبی شاید نباشی(حجم کتاب‌ها، تست ها، موفقیت دیگران ...

وااای عزیزه دلم چ متن قشنگییی🌹🌺 مرسی از اینک ک وقتت رو برام گذاشتی و اینجا این همه حرفای قشنگ نوشتی 🤗 

میتونم بپرسم شما الان رشتتون چیه 😊😊 ؟ حرفاتون دقیقا شبیه روانشناس بود😁😉❤