2777
2789
عنوان

درد و دل های ی کنکوری😔😢😳

| مشاهده متن کامل بحث + 4867 بازدید | 65 پست

ارزش خودکشی نداره  اونا هم احتمالا بسیار تحت فشار بودن ک  خیلی خیلی الکی بوده و کارشون اشتباه خدابیامرزدشون🖤

ولی. باید اینم درنظر گرفت همه چیز کنکور نیست. قسمت بیشترش ب خود آدم بستگی داره  خیلی از رشته ها ک بنظر جالب نیستن آدمایی رو دیدم ک توشون خیلی موفق بودن چون قسمت اصلیش ب خود آدم بستگی داره 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واو.من ب همه کارام رسیدم.اینستام و مهمونی و اینا...انسانی ام

باز واس تو حرص داره ک از همهه چیتم زدی باز هیچی ب هیچی

من ی دهه هشتادیم.خوده 80البته و دیپلم گرفتم.و این یچیز طبیعیه ب چشم خانمای اینجا کوچیک بیام همینطور ک کسی ک 12سالشه ب چشم من کوچیکه ولی این دلیل نمیشه بهش حرف بگم. بیاید تفاوت بین نسل هارو قبول کنیم.همینطور ک ممکنه ی دهه هشتادی بی ادب باشه ممکن ام هست ی دهه ۴0یا دهه60باشه.و درک ربطی ب دهه نداره.شاید فرهنگ ی شهر جوریه ک دخترارو زود شوهر میدن و ی دهه هشتادی. شوهر میکنه و میتونه زندگیشم اداره کنه.و چ دخترایی ک تو سن بالاتر نمیتونن.قرار نیست همه مثل هم باشن.مرسی ک شما تو چیزایی ک ما رومون نمیش ب مادرمون بگیم راهنماییمون میکنید و میتونیم از تاپیکای طنزم استفاده کنیم بجز تاپیکای بارداری....ک البتع بعضیام برای تجربه خوبه.ولی همه ی تاپیکام درمورد بارداری نیست و میتونه برای مام سرگرمی ای باشه.متشکرم
والا به خدا جواب گوهش نمیاد....اسمش میاد تپش قلب میگیرم

عییییی دقیقااا منم ظهری تک اخبار گفت جواب ارشد میاد میخواستم سکته کنم

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

من تلاشمو میکنم شد که چه عالی  نشد هن زندگی به پایان نمیرسه کلی شغل و رشته های خوب دیگه با درا ...

آفرین تفکر آدم برنده 😉👌👌👌💚💜💗

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙

استارتر من ٨ سال افسردگي شديد داشتم و ترك تحصيل كرده بودم.سال كنكورم با اختلاف يكي از بهترين سالاي زندگيم بود،هرروز با هدف بلند ميشدم شب با هدف ميخوابيدم .از دقايقم درست استفاده ميكردم و همه چيزم از خواب و خوراك گرفته تاروحيم درست شد،طرز فكرتو عوض كن

فقط طلاق

یک بار برای اولین بار و اخرین بار با تمام توانت تلاش کن حتما نتیجه میگیری خودم کنکوری ۹۹ بودم امسال متاسفانه به خاطر کرونا خیلی سختی کشیدیم اون ماجرای تعویق و عدم تعویق کنسل شدن کلاس های کنکور سوالات سخت.. 

من‌پشت کنکوری نیستم ولی یازدهمم‌تجربی.دهمم‌و بدخوندم.خیلی فشاررومه.امتحان فیزیکمو ازازاتسرس رفتارای ...

اخه شماها ک اموزش انلاینم داشتین عذاب روحیتون خیلی بیشتره با این سوالات فضایی کنکور درکت میکنم عزیزم

عزیزم فقط باید حرف های منو بشنوی   من خودم همه ابن دوران رو گذروندم

حتماااا بهت درخواست دوستی میدم گلم میام😘❤

اخه شماها ک اموزش انلاینم داشتین عذاب روحیتون خیلی بیشتره با این سوالات فضایی کنکور درکت میکنم عزیزم

اره خیلی.انلاین خیلی بده.ماشنبه  امروز چهارشنبه امتحان داشتیم.هزاربارتغیردادگ.اولش گفتن انلاین.بلدخونواده هااعتراض کردن شد حضوری بعدیه سری دیگه اعتراض‌کردن بازم شد انلاین .کلاهمه چی درهم‌شده😭