2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره،خواستگار قدیمش وقتی فهمیده جدا شده،گفته زنم رو طلاق میدم ،خواهرم گفته نه 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ب خواهرت بگو برا طلاق دوم آماده شه

چون ممکنه نفرین زن اول پشت زندگیش باشه

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘
البته منم مخالف زن دوم ولی مگه من تصمیم گیرنده بودم

تو این مورد حق با توعه

بگو من سر پیازم یا ته پیاز🤦🏻‍♀️

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘

بعنوان یه زن ناراحتم ولی خواهرمن از بدبختی مجبور شده،الان خرج به این گرونی با دو بچه کی می‌گرفت

کاش بخاطر بی پولی پا روی اخلاق نمیزاشتیم

بابام،یعنی همه دنیام

ازدواج مجدد، شروعی جدید برای افرادی است که به دلیل طلاق یا مرگ شریک زندگی، فقدان همسر را تجربه کرده‌اند. البته ازدواج دوباره معمولا با چالش‌های زیادی روبرو می‌شود. چرا که به دلیل شرایط فرهنگی، داشتن فرزند، از دست دادن اعتماد نسبت به شریک زندگی و... ازدواج مجدد می‌تواند به دغدغه‌ای بزرگ تبدیل گردد و فرد را دچار سردرگمی کند. حتی ممکن است به درستی ندانید که چه زمانی برای ازدواج مجدد مناسب است. در مشاوره قبل از ازدواج به بررسی زمان مناسب برای ازدواج مجدد، چالش‌های آن و همچنین چگونگی آماده شدن برای آغاز دوباره یک زندگی مشترک پرداخته می‌شود. در ادامه این مقاله به بررسی جامع ازدواج مجدد می‌پردازیم.