2777
2789
حالا ازش لامبادا بخوای چی میگه خخ

دیگه انقد دیدن چشمشون پر شده😂😂😂😂😂

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی دیدن؟نصب؟خخ

نصب نه فقط دیدن😂😂😂😂😂

حالا شاید واسه بعضیا نصبم داشته باشن😂

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

فک نکنم دور ازشوخی چیو دیدن؟

کلا منظورم این لباس زیرا و ایناس

😂😂😂😂😂بالاخره خب دیگه اونو خودت میتونی تاپیک بزنی... درکل دقت کنی به صورت کلی مردا هستن که بیشت ...

اون تاپیک رو که تعطیل شد ندیدی خانمه که می‌گفت نباید دختر داربشیم تو این جامعه دختر بدرد نمیخوره و... 😐 والا زناهم دشمن زنا شدن نه فقط مردا

مشکل از منه شما همه خوبید من معذرت میخام