پرستو۷۳ مدیر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 613 عنوان سکسکه ی جنین در ماه هفتم بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 33 پست سلام خانما من هفت ماهمه الان سه روزه دخترم هی سکسکه میکنه روزی مثلا ۳ بار این طبیعیه؟تجربه ای دارین؟خیلی نگرانم اخه دیگه لگد نمیزنه ولی خیلی حرکت میکنه مثلا اینور اونور میره اما بعدش به سکسکه میوفته 1399/07/30 | 19:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرستو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 613 عیبی نداره همون حرکتش هم خوبه.ان شالله ب سلامتی دنیاش بیاری عزیزم فداتشم مرسی😘
جوجوخرگوشه عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7391 زیر شکمم یه نبض مرتب میزنه از دکتر پرسیدم گفت سکسکه اس منم بارداری ا لم اینطور بود بچم دایم سکسکه میگرفتش ...جالبیش این بود به دنیا هم اوند تا الان ک بزرگ شده زیاد سکسکه میگیرتش
جوجوخرگوشه عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 7391 خداروشکر مال شماهم مثلا روزی سه بار اینا سکسکه میکرد؟توی اینترنت درباره پیچیدن بند ناف نوشته منو ترس ... اینم هست گاهی ولی مهم نیس.دختر عمه ام بچش زیاد سکسکه میکرد .سونوگرافیست گفتش بند ناف دور گردنشه هیچ مشکلی هم نداشت .راحت و اسوده هم به دنیا اومد
پرستو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 613 منم بارداری ا لم اینطور بود بچم دایم سکسکه میگرفتش ...جالبیش این بود به دنیا هم اوند تا الان ک بزرگ ... خداروشکر مشکلی نباشه هر چقد میخواد سکسکه کنه😂
پرستو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 613 اینم هست گاهی ولی مهم نیس.دختر عمه ام بچش زیاد سکسکه میکرد .سونوگرافیست گفتش بند ناف دور گردنشه &nbs ... انشاالله این مورد نباشه بنظرت فردا یه سونوگرافی برم یانه؟پریروز دکتر خودم توی مطب ضربان قلبشو چک کرد گفت خوبه اما دستگاه سونو نداره مطبش
مامانــjananــshahan عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 3432 خداروشکر مال شماهم مثلا روزی سه بار اینا سکسکه میکرد؟توی اینترنت درباره پیچیدن بند ناف نوشته منو ترس ... اره عزیزم راستش بند ناف یدور دور گردنش بود که دنیااومدنی متوجه شدیم برای سلامتی خواهرم صلوات میفرستی؟اللهم اشف کل مریض
پرستو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 613 اره عزیزم راستش بند ناف یدور دور گردنش بود که دنیااومدنی متوجه شدیم سونو رفته بودی؟نگفته بود؟
shadow_to_my_light عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 9958 دخترم تو دلم خیلی سکسکه میکرد فکر کنم هم ماهت بودم خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر رنگ شَرَف "سرخ" اَست
پرستو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 613 دخترم تو دلم خیلی سکسکه میکرد فکر کنم هم ماهت بودم سالم دنیا اومد؟بند نافش مشکلی نداش؟
shadow_to_my_light عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 9958 سالم دنیا اومد؟بند نافش مشکلی نداش؟ نه بابا این چرت و پرتا چیه الکی استرس میدن حالا مثلا اگه دور گردنش باشه دست میکنن تو رحم درست میکنن؟ خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر رنگ شَرَف "سرخ" اَست
پرستو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 613 نه بابا این چرت و پرتا چیه الکی استرس میدن حالا مثلا اگه دور گردنش باشه دست میکنن تو ر ... خداروشکر سالم دنیا اومده چه میدونم ادم نگران میشه اکسیژن اینا نرسه
مامانــjananــshahan عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 3432 سونو رفته بودی؟نگفته بود؟ نه سونو نفهمیده بود موقع زایمان مامافهمید وبااحتیاط دراورد از دور گردنش برای سلامتی خواهرم صلوات میفرستی؟اللهم اشف کل مریض
shadow_to_my_light عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 9958 خداروشکر سالم دنیا اومده چه میدونم ادم نگران میشه اکسیژن اینا نرسه اکسیژن از بند ناف میرسه عزیزم بچه که با دهن نفس نمیکشه خواهی نخواهی! در مصاف خیزش ققنوس و خاکستر رنگ شَرَف "سرخ" اَست
پرستو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 613 نه سونو نفهمیده بود موقع زایمان مامافهمید وبااحتیاط دراورد از دور گردنش خداروشکر عزیزم انشاالله همه نی نی ها سالم دنیا بیان ادم دلش هزار راه میره
پرستو۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 613 اکسیژن از بند ناف میرسه عزیزم بچه که با دهن نفس نمیکشه پس انشاالله طوریش نمیشه توکل بخدا