2777
2789
من جواب سوال شما رو نمی دونم . ولی من یه سوال داشتم. منم دارم برای pte میخونم .ممنون میشم تجربیاتت ر ...

عزیزم کانال تلگرام pte selsstudi رو داری؟ ما خودمون با اون کانال تمرین میکردیم یه سایت چینی هم هست که شبیه سازی کرده همه تسک های آزمون رو

خودت باش دختر!!! مگه خاص بودن چشه😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی خیلی خوبه اینجوری خواهر من که افسردگی گرفت دوساله درگیره 

ببین مدام چک کن یه روزای خاصی تو ماه هست یهو اف میزنه برای یکی دو ماه بعد هی چک کن اصلا لحظه ای نخر 

شانس شماها خیلی سخت شده خیلی بعد امکان داره از قطر بری این همه هزینه کنی قبول نشی این فکرام هست  ...

دقیقا خیلی استرس داره قبلا هم راحتتر بود هم ارزونتر ولی الان واقعا افتضاح شده

دقیقا خیلی استرس داره قبلا هم راحتتر بود هم ارزونتر ولی الان واقعا افتضاح شده

این که کلا هزار تا مریضی گرفته گردن دردو سردرد. همش داره حرص میخوره چون تلاش کرد الان این از دلار، این از کرونا، این مرخله زبانم خیلیییی سخت کردن خیلی.

نمیدونم الانم نمیپرسم ازش چون میدونم بهم میریزه ببخشید. شما الان میرید قطر چقد کلا خرج شد رفتنتون و ...

ما نفری ۸ تومن پرواز انتحانم چون چند ماه قبل خریدیم نفری ۱٫۵ فک کنم نزدیک ۱٫۵ هم ماک شد

این که کلا هزار تا مریضی گرفته گردن دردو سردرد. همش داره حرص میخوره چون تلاش کرد الان این از دلار، ا ...

ما هم همینه وضعمون دقیقا الان نرفته فکر اینیم که بخوایم با این قیمت دلار لاج کنیم چیکار کنیم استرالیا هم که یه مدت دعوتنامه هاشو متوقف کرده بود 

طفلی هزینه کرد کلی. هزار تا برنامه الانم بلاتکلیف. 

عزیزم خواهرت بهتر شد این کانال رو بهش بده @Ptematerial

بگو بره گروهش تمرین رایگان و اموزش داره خیلی خوبه