2789
عنوان

خاطرات دوران جاهیلیت

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 113 پست

@شیطون_شیطونا  

@نرگس-ش @م،ش،ه،د  

@جودی38 @جانی_دپ  

میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم  اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩‍🏫دختر ترکم❤همان ک به  خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤
😂😂خاطرات زیادی دارم این یکیش بود تو دوران دبیرستان، 

بگو عزیزم منم میگم خاطرات دوران دبیرستانمو

میخوام شاد❤زندگی کنم و فکرای قشنگ بکنم❤پس قرار نیس کسی با حرفای بیخودش باعث از بین رفتن شادیم بشه❤💃لذت میبرم از زیستن حتی ب غلط ❤فرفری موی غزل سازم👧❤متاهل ومتعهد♡❤چشم رنگی هستم  اونم از نوع سبز یشمی 💚❤دختر بهارم ک عاشقی ی پسر بهاری شدم🍀🌻❤دانشجوی میکروبیولوژی اصفهان💉🔬👩‍🏫دختر ترکم❤همان ک به  خال هندویش بخشند سمرقند و بخارا را❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا قسم عکساشو نابود کزدم کسی اون دوره  عتیقمو نبینه

من من ماست و ریختم سر معلمم 😂😂😂😂😂توپ نداد منم ریختم تو سرش

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
بیبینید من ازون بچه مثبت بودم ردیف اول میشستن 😄

اتفاقا من همبشه ردیف اخر بودم و همیشه یا نیخورم یا میخوابیدم 

من من ماست و ریختم سر معلمم 😂😂😂😂😂توپ نداد منم ریختم تو سرش

خخخخخ واییی 

خخخخخ واییی 

کاراتم خوبه هدفگیریم عالی بود مخ سررو وا کردم 😂😂😂

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
واییی از کلیپسای من یعنی کوه میساختما هر روزم ک میرفتم بیرون ی کلیس میگرفتم ک ب کلکسیون کلیپسام اضاف ...

وای من کیلیپسام کوچیک بودا. اما موهام خیلی بلند بود وقتی میرفت روش ب اورست میگف داداچ اون پایین هوا چطورع  

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

اتفاقا من همبشه ردیف اخر بودم و همیشه یا نیخورم یا میخوابیدم 

من همیشه ازون درسخونو بودم اونایی که واس 19 ونیم گریه میکنن

من پادری وگلدوزی میفروشم                    اگه خواستی درخواست دوستی بده توضیح بدم. گلدوزی هم میفروشم.                               اینکه من پادری میفروشم نشان دهنده اینه که من میخوام مستقل باشم👑😍     اگه باهام مخالفی لطفا ریپ نکن چون انگونه ادب خودت فاش میشود.               اقایون درخواست دوستی ندن تو تاپیکام نیان😑من لایک ندوست ریپ دوست😍کاربری قدیمم ترکیدن این کاربری برای دونفره 

واییی اینو نگم راهنمایی بودم و همیشه رقاص کلاس میرفتیم پشت مدرسه میزدیم و میرقصیدیم بعد ی روز ی چنتا کارگر اومده بودم روبرومون کار میکردن منم مثلا میدقصیدم ی کارگر افغانی عاشقم شده بود هر زنگ تفریح ک نمیرفتم پشت مدرسه بلند داد میزد دختره کوش هنوزم ک هنوزه بهم میگن زن افغانی 

من ک 78ام نزدیک میش ب 80دیگ  خوشبختم

منم همچنین

من پادری وگلدوزی میفروشم                    اگه خواستی درخواست دوستی بده توضیح بدم. گلدوزی هم میفروشم.                               اینکه من پادری میفروشم نشان دهنده اینه که من میخوام مستقل باشم👑😍     اگه باهام مخالفی لطفا ریپ نکن چون انگونه ادب خودت فاش میشود.               اقایون درخواست دوستی ندن تو تاپیکام نیان😑من لایک ندوست ریپ دوست😍کاربری قدیمم ترکیدن این کاربری برای دونفره 

تو راه مدرسه ما چندتایی میومدیم و میرفتیم با دخترای محلمون  یه پسره داشت انگلیسی حرف میزد من اداشو دروردم اقا تا در مدرسه دنبالم کرد من فرار اون دنبالم😂😂😂 اخرش تا سه روز در مدرسه بود میخاست بهم شماره بده ، 

وای من کیلیپسام کوچیک بودا. اما موهام خیلی بلند بود وقتی میرفت روش ب اورست میگف داداچ اون پایین هوا ...

خخخخخ