2777
2789
عنوان

انسانی رشته تنبلا و بی عرضه هاست😏

| مشاهده متن کامل بحث + 4209 بازدید | 65 پست
من هم به اجبار رفتم تجربی ولی علاقه نداشتم و به سختی تونستم تغییر رشته بدم . به هر حال هرکس باید بره ...

خوش به حالتون...من تا فوق لیسانس پیش رفتیم...نمیزاشتن تغییر رشته بدم یا حتی انصراف بدم از دانشگاه و برم دنبال هنر...الان تو سن ۳۴ سالگی با دو تا بچه میرم کلاس نقاشی...با حرفات کاملا موافقم،هر رشته ای به اندازه خودش با ارزش و نیاز برای جامعه

بابای منم مجبورم کرد برم تجربی فقط به خاطر حرف بیهوده مردم که میگن انسانی به درد نمیخوره . بعد از یه ...

افکار#  ‍ زنگزده آخه مگه میشه کل جامعه دکتر بشن اینهمه دکتر مهندس ب چ درد میخوره پزشکی فقط واسه کسیه که بتونه از پس مسئولیتش بربیاد با عشق ادامه بده وگرنه میشه یه آدم بیسواد آدم کش

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افکار#  ‍ زنگزده آخه مگه میشه کل جامعه دکتر بشن اینهمه دکتر مهندس ب چ درد میخوره پزشکی فق ...

واقعا قبول دارم... قبولی و ادامه دادن در پزشکی کار هر کسی نیست و چه بسا همه ی تجربیا هم پزشک نمیشن و اکثرا پشت کنکور میمونن فقط بخاطر یه تفکر و عمر خودشون رو هدر میدن ... شاید اصلا بندگان خدا استعداد نداشته باشن ولی تو ذهنشون کردن که تجربی یعنی پزشکی فقط 

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

ببین توهین نکردم کوچولو خواستم یکم بزرگ شی اولا بفهمی که دید جامعه همینه تو تاپیک بزنی یا نزنی دوما ...

من نگفتم دانش آموزانی انسانی همشون درس خونن  چون قبول دارم خیلیاشون بدون علاقه دارن میان انسانی اما خیلیا هم هستن علاقه و استعدادشون انسانیه ولی به خاطر حرف مردم میرن تجربی و بعداً خودشون پشیمون میشن . توی فامیل نمونه اش رو زیاد داریم . اگر اینقدر تفکر و نظر منفی در مورد انسانی وجود نداشت شاید اون کسی که علاقه اش انسانی بود میرفت رشته ی مورد علاقش و توی همون حیطه موفق میشد نه اینکه بره تجربی چند سالم پشت کنکور آخرم اظهار پشیمانی کنه بگه ای کاش میرفتم سمت علاقه ام .

افکار#  ‍ زنگزده آخه مگه میشه کل جامعه دکتر بشن اینهمه دکتر مهندس ب چ درد میخوره پزشکی فق ...

طرز فکر خانواده من تا حدودی بهتر شد...وقتی دیدن نتونستن منو تبدیل کنن به چیزی که میخوان تغییر کردن،الان همشون میگن کاش میزاشتیم بیتا بره هنرستان...

خوش به حالتون...من تا فوق لیسانس پیش رفتیم...نمیزاشتن تغییر رشته بدم یا حتی انصراف بدم از دانشگاه و ...

هیچ وقت برای اینکه برید سمت علاقتون دیر نیست . امیدوارم توی نقاشی موفق باشید و به همه ی اهداف و خواسته هاتون برسید 😍☺

من نگفتم دانش آموزانی انسانی همشون درس خونن  چون قبول دارم خیلیاشون بدون علاقه دارن میان انسانی ...

درسته حرفت ولی  عنوان تاپیکت خیلی تهاجمی انگار ریاضیا و تجربیا حق انسانیارو خوردن درصورتی که به نظرم نباید انسانها به علایق هم کار داشته باشن هر کسی راه خودش رو بره هر چی میکشیم از دخالت و حرف مردم میکشیم

تو حلق پدر مادر خودت اول ریپلای خودتو ببین عوضی بعد به خنواده ادم کار داشته باش بی خانواده

کاملامعلوم ه چقدرخوب تربیت شدی پاچه ی همه رومیگیری.

من دیگه هیچ جوابی ب ادم محترمی مثل شماندارم بگم چون برای خودم خیلی ارزش قائلم ک باشخصی مثل شماهابحث نکنم.

موفق باشید

عشقم همسر م♥♥
ادب وتربیت خوب ات تو حلق اون هایی ک تربی کردن ات

یادبگیر تو استانه ۳۹ سالگی اگه هم با کسی دعوات شد بحث رو به خونواده اش نکشی و الا اونم واکنش متقابل میده من در جریان تاپیکات بودم در ضمن این قدر ریپلای نکن تو این گرونی و درد و بیماری یکی مثل تو پیدا میشه بره رو مخ ادم