2777
2789
چرا پیش خرید نمیکنی از سایپا یا ایران‌خودرو .با این پول میتونی سمند بخری

عزیزم ثبت نام کردم و بنامم در نیومد متاسفانه 🥺🥺

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا؟هنو نخریدم شک داشتم اخه قیمتش فک کردم زیاده برا مدل ۹۶

خوب میده بگیر 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

ب یک مکانیک نشون بده ببر کارتکس هم بگیر براش 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
بنظرم اگه ب ماشین نیاز نداری وایستا دوباره مینویسن اسم انشا الله در میاد .آخه آدم زورشمیاد به یه پرا ...

اره منم زورم میاد🤕🤕🤕🤕

ببخشید کارتکس چیه!؟

ی برگه است که مراکز تشخیص رنگ میدن میبری ماشینو اونا کارشناس تشخیص رنگ دارن و نگا میکنن ب ماشین که کجای ماشین تعویضیه کجاش رنگه کجاش ابرنگه و ایا تصادف کرده یا نه حدود ۵۰ تومن اینا بود سال قبل هزینش 

ی برگه است که مراکز تشخیص رنگ میدن میبری ماشینو اونا کارشناس تشخیص رنگ دارن و نگا میکنن ب ماشین که ک ...

ی مکتنیک مورد اعتمادم نشون بده اوکی بود اگر قیمتش همینه گرون نگفته

ی مکتنیک مورد اعتمادم نشون بده اوکی بود اگر قیمتش همینه گرون نگفته

ممنون عزیزم مرسی از توضیحاتت🌺🌺🌺