2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک قبلیش عکس دستاش هست بخدا از دست من قشنگترن ومن این همه خداروشکر میکنم چه ناخونای قشنگی هم داره نمیدونم دردت چیه سارینا کشتی مارو

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

آره منم دیدم... قشنگه منتهی ناخناش رو نه بلند باشه نه کوتاه متوسط باشع خوبه...  

اره لاکش هم درست بزنه

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

اسی خیلی خوشگلیییی خیلیییییی،  دستاتم خیلی نازه، 

ولی خیلی.......... که هی ب خودت میگی زشت

خدایا ..سلامتی کاملمو بهم برگردون ... من طاقت ندارم.‌.خدایاشکرت   .  خدایا دل مادرمو شاد کن مادرم تموم دنیامه خداروشکر ولی کاش یه روزی تو همین روزا بشه که من جوش نداشته باشم و داروویی هم نخورم.. خداجون تاسال بعد خونه مورد علاقم و ماشینو پس انداز بهم بده 😇تا حدودی هنر مند😍خیاطی و جواهر دوزی و دوخت سیسمونی انجام میدم😉خدایا مرسی بابت همسر مهربونم 😍سلامتی و دلخوش بهمون بده 😍خدایا خیلی ماهی ، من لاک میزنم قرتی هستم گاهی وقتا دختر بد میشم ولی میدونم تو منو دوس داری چون میبینم که حواست بهم هست 😍خدایا مرسی نجاتمون دادی... خدایا سرنوشت منو نسیب هیچکس نکن که گناه داره 😇خداجون من خونه دوبلکس میخوام😞بده دیگه توروخدا😊 خداجون کمر شوهرم درد نکنه انشالله و بداخلاقی هم نکنه باهام😍 خداجون مراقب من باش که دختر بد نشم 😍خداجون منو همیشه دوس داشته باش 😊😊😊خدااایااااشوهرگلم ضرر نکنه تو کارش من ازش راضیم توام بهش برکت بده😘 خدایا مراقب حال روحی و جسمی و مالی همه مردم باش مراقب منو خوانوادمم باش 😊😉خداجون من میخوام خیلی پولدار شم خیلی 🥺🥺🥺🥺خدایا شوهرم نفسمه جونمه قلبمه نازمه برام سالم و سلامت نگهش دار🤩 الما و مانا 💗گندم و گونش😘😘😘

وای بازم تووووووو 

ساییدی مارو بخدا 😬

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

چراهمه دیدنت من ندیدمت

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
عکس بده از دیروز ندیدمت دلم تنگ شده عکس بده بعد لایک کن بیام ببینمت🤗

😂😂😂😂😂😂😂😂

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉