2777
2789
عنوان

چقدر به معجزه ی خدا ایمان دارید؟

1648 بازدید | 45 پست

بچه ها شده تاحالا اتفاقی براتون بیفته که اصلا فکراشو نمیکردین و مثل یه معجزه باشه.بیایید تعریف کنید امیدمون بیشتر شه انرژی# مثبت

صد بار/

باورش دارم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بی نهایت به معجزه ایمان دارم زیاد برام کرده

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی. همینکه اینماه باردارشدم معجزه بود

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّیةً طَیبَةً إِنَّكَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ  وَزَكَرِیا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیرُ الْوَارِثِینَوَأَصْلِحْ لِی فِی ذُرِّیَّتِی.۹۹/۷/۲۷ بیبی چکم مثبت شد😍 خدایا با اینکه نینیم سقط شد اما من هیچوقت از رحمتت نا امید نمیشم.۹۹/۱۲/۱۷ بیبی چکم مثبت شد.خدایا شکرت که سوپرایزم کردی خودت برام حفظش کن.

اره.......خدا خیلی بزرگه................. پشت بنده اش را هیچ وقت خالی نمیکنه 

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

واقعا برام سواله

خدا الان وضع ماهارو نمیبینه!!!

چرا فقط تو این کشور بنده هاش باید نابود شن یا همون امتحان 

چرا یکاری نمیکنه

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
چرا؟

اگه بود ظلم نبود اگه بود هیچ چیزبدی نبود اگه بود هعی بیخی تاهمین دیروزخیلی قبولش داشتم ولی دیگه ندارم

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
2790
2778
2791
2779
2792