2777
2789

خوشگلا معذرت وسط تاپیک ولی میگن دعای زن حامله زودمیگیره لطفا دعاکنید منم باردارشم ۶ساله وازحرف مردم واقعا خسته شدم شهرمونم کوچیکه مشکل ازشوهرمه 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اسم رزا رو خیلی دوس دارم 😍  اسم دخترای خودت هم زیباست  مخصوصا مهرسا 🤩😍

اره رزا قشنگه ساده و شیک . 

مرسی عزیزم امیدوارم باباشم موافقت کنه فعلا با ماهور موافقه 😂

امید زندگیم دوقلوهام😍 
دیانا. من خودم حتما اسم دخترمو دیانا میزارم. عاشق کارتون انه شرلی بودم. البته بچه ندارم ولی عاشق دخت ...

وای انشالله بزودی باردار شی مامان خوش  ذوقو مهربون ولی من اصن دختر دوسندارم بچم دختر شده ایقد ناراحتم 

کاش همونی بودی ک رویا ساختم   
اسم پسر انتخاب کردم دوران اسمشو میذارم. کلارو همسانی اسم حساس نیستم. 

قشنگهچون حس میکردم پسره ایقد اسم پسرونه انتخاب کردم ک نگو خخخخ ولی خورد تو ذوقم دختر بود دنبال اسمم

آرشاوین

سوشیان

اروین

رادوین

رادین

ابتین

راوین

رایان

سوتیام

و...

کاش همونی بودی ک رویا ساختم   
وای انشالله بزودی باردار شی مامان خوش  ذوقو مهربون ولی من اصن دختر دوسندارم بچم دختر شده ایقد ن ...

اخی. منم با پسر نمیتونم ارتباط برقرار کنم همسرم خانوادش اتفاقا دختر دوستن همگی 7 تا پسر بودن. ولی از کوچیکی عاشق بودم صدای مامان گفتن بشنوم. همه چی رو برنامه داشتم درس کار... وقتی مامان شدم هیچ دغدغه ای نداشته باشم. تصمیم گرفتیم برای بچه همش تا الا من رویام با دخترم بوده پسر باشه سخته میشه برام خودمونم سه تا خواهریم خواهرم میگه فقط دختر پسر بود من خاله اش نمیشم.