2777
2789

فقط لطفا برام دعا کنید که نترسم. چون تاحالا بیهوش نشدم. خیلی استرس دارم. و دعا کنید تلاشم بار اول نتیجه بده. 

چون شوهرم اسپرم های کمی داشت دکتر گفت آی یو آی جواب نمیده. باید میکرو کنیم.سه سال طبیعی اقدام کردیم و نشد. شوهرم هم عمل شد و کلی دارو و آمپول مصرف کرد‌‌،ولی هیچ تغییری نکرد.

البته خودم هم تخمدان پلی کیستیک دارم. 

یه صلوات مهمونم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشلا ک با موفقیت باشه اااممین

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

عزیزم منم سه سال پیش میکرو کردم،اصلا استرس نداشته باش،توکلت به خدا باشه صلوات زیاد بفرست سوره انشقاق وبخون ارامش میگیری

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍

یک ماه قبلش دکتر برام قرص مدروکسی پروژسترون نوشت و از روز چهاردهم قاعدگی مصرف کردن تا ده روز. روزی دوتا. حین مصرف قرص همش لکه بینی داشتم. نمیدونم چرا. اگه قرص رو قطع میکردم،حتما پریود میشدم ولی طبق دستور پزشک تا ده روز خوردم. ویک روز بعد تموم شدن قرص ها پریود شدم. دکتر نوشته بود روز اول یا دوم یا حداکثر سوم بیا برای شروع آمپول ها. حالا روز سومم هست باید برم. استرس دارم چون  شنیدم آمپولاش خیلی زیاده. حالا امروز میرم میام بهتون میگم که قراره چی بشه. چون هنوز دقیق نمیدونم. فقط توی سایت ها اطلاعات کسب کردم. میدونم که ترسم بی خودبه. چون نمی‌خوان که منو بکشن. ولی دست خودم نیست. 

یه صلوات مهمونم کنید
عزیزم منم سه سال پیش میکرو کردم،اصلا استرس نداشته باش،توکلت به خدا باشه صلوات زیاد بفرست سوره انشقاق ...

بار اول مثبت شد؟ به نظرت چیکار کردی که باعث شد بگیره

یه صلوات مهمونم کنید
بار اول مثبت شد؟ به نظرت چیکار کردی که باعث شد بگیره

دفعه دوم،اولی استرس داشتم و بی انگیزه بودم،چشم امیدم به دکتر بود فقط،دومی بدون استرس وفقط توکلم به خدا بود،متوسل شدم به چهارده معصوم

دفعه دوم،اولی استرس داشتم و بی انگیزه بودم،چشم امیدم به دکتر بود فقط،دومی بدون استرس وفقط توکلم به خ ...

خداروشکر. اسپرم شوهرت چه تعداد بود؟ چندتا جنین شد؟ 

یه صلوات مهمونم کنید
خداروشکر. اسپرم شوهرت چه تعداد بود؟ چندتا جنین شد؟ 

یادم نیست،ولی هشت تاجنین بود؛شش تا از فریز دراومد دوتا انتقال دادن،یکیش به لطف خداگرفت،دختر

خداروشکر. چند سالشه؟ از نظر هوش و بدنی قویه؟  بعد دخترت جلوگیری میکنی یا نه

س سالشه،خداروشکر همه چیز اوکی هست،نه جلوگیری نمیکنم،دکتر گفت امکان بارداری طبیعی وجود داره،چون رحم یکبار امادگی پیداکرده

خدا حفظش کنه. خداروشکر یکی داری دیگه استرس بچه نداشته باش. اگه طبیعی شد خداروشکر اگه هم نشد غصه نخور ...

ممنونم عزیزم،ان شالله شماهم به خواستت میرسی،خدابچه سالم وسلامت بهت میده 

شاید چند سال طول بکشه. یهو غافلگیر میشی. بیخیال باش

توکل برخدا،خدا هرکسیو یه جوری امتحان میکنه،ان شالله که همیشه توی امتحانش سرافراز باشیم