2777
2789

همه خانواده همسرم‌خوبن اختلاف فرهنگی و مالی و شدیدی دارم باهاشون ولی واقعا همشون دوسم دارن احترام میذارن ولی ولی این خواهر شوهرم ۱۰ سال ازم بزرگ تره هر ۲ عقدیم همسرش از همسر من پولدار تره 

وضعیت مالی پدر من خوبه ولی شوهرم ن بخدا از دست دوستو آشنای خودم انقد کشیدم جون ب لب شدم همش‌سرکوفت میزنن بهم دیگ تحمل این رفتار اینو ندارم من دوسش دارم چون شوهرم دوسش داره ولی شما ببینید چ جوری منو تحقیر میکنه خدایی این انصافه؟ بقران از فامیلو آشنای خودم پرم جا برا اینا ندارم من چیکار کنم اگ ب خانوادم بگم ک واویلاس اگ ب خانواده همسرمم بگم‌جنگ جهانیه طرف منو میگیرن نمیخوام بدتر دشمن هم بشیم 

چیکار کنم من‌نمیتونم این حرفارو ب مامانم بزنم زندگیم بدتر بشه شما بگید چیکار کنم‌

بخاطر اینکه وضع بابام بهتر از پدر شوهرمه انقد باید تحقیر بشم؟؟؟ همش پز همسرشو میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود اسکرین بزار

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

منتظریت دو صفحه بزاریم کوکو😒

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔

حالا خوبه اونی ک وضعش خوب نیست داداشه خودشه 😑 انگار داره داداشه خودشو تحقیر میکنه نه تورو یه بارم بهش بگو بگو منکه از اول تو ناز نعمت بزرگ شدم حرفات یجوریه حس میکنم داری برادرتو تحقیر میکنی😏

درتاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد 🤩🤩 اولین دیدار من شروع شد ،شروع اتفاقای خوب برای منه دیگه قراره همه چی عالی پیش بره مطمئنم همه چی همونجوری ک میخوام پیش میره و من با قدرت ادامه میدم پر قدرت
چیکارش کنم همش کادوهای عقدیشو میکوبه تو روم  در حالی ک خب خانواده همسرم ندارن ک برای من بکنن و ...

اه اه 

چقدر مسخره😕

💝حافظ کل قران💝اگه سوالی دارین بپرسین در حد توانم کمکتون میکنم 🌹برادر عزیزم(دوست شهید)رضاحاجی زاده +میشه برای شادی روح ایشون صلوات بفرستین😇 آقا جان تمام این سالها که درســـ📖ــــ خواندیم:"دبیر ریاضی" به ما نگفت که حد غربت تو وقتی شیعیانت به گناه⛔️ نزدیک می شوند بی نهایت است"دبیر شیمی" نگفت که اگر عشق و ایمان و معرفت با هم ترکیب شوند ،شرایطــ😍ظهور تو مهیا میشود ✿💠❀💖❀💠✿"دبیر زیست" نگفت که این صدای تپش قلب نیست صدای بی قراری دل برای مهدیست💔..!"دبیر فیزیک" نگفت که جاذبه زمین اشک🥺 های غریبانه توست..نگفت که جاذبه ی زمین🌎 به همان سمتیست که تو هستی"دبیر ادبیات" از عشق مجنون به لیلی ، از غیرت فرهاد گفتـــ😐ــــ ، اما از عشق شیعه به مهدی، از غیرتش به زهرا(س)نگفت...┅┅✿💠❀💖❀💠✿┅┅دبیر تاریخ" نگفت که اماممان امسال سال چندم غربتش است و اینکه نگفتــ😕 غربت اهل بیت علی(ع) از کی شروع شد و تا کی ادامه دارد"دبیر دینی" فقط گفت که انتظار فرجــ از بهترین اعمال👌 است اما نگفت که انتظار فرج یعنی گناه❌ نکنیم و یعنی گناه نکردن از بهترین اعمال اس┅✿💠❀💖❀💠✿┄"دبیر عربی" به ما یاد داد که مهدی اسم خاصی است که تنوین پذیر است!اما نگفت که مهدی خاص ترینـــ🌺اسم خاص است┅✿💠❀💖❀💠✿فدای غربتت آقای‌من🥺😔💔🌱کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : کارگران مشغولند به کار احداث ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیوار بقیع : چند روزی مانده به اتمام ضریح۰۰۰۰۰کاش روزی بنویسند ✍🏻به دیواربقیع : مهدی فاطمه آید، به تماشای ضریح...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : عید امسال، نماز ، صحن بقیع...کاش روزی بنویسند✍🏻 به دیواربقیع : فلش راهنما ⬅️ ، مرقد زهرای شفیع😍😭😔┅✿💠❀💖❀💠✿┅
چیکارش کنم همش کادوهای عقدیشو میکوبه تو روم  در حالی ک خب خانواده همسرم ندارن ک برای من بکنن و ...

عقده ایه😐 بابا این چیه 

درتاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد 🤩🤩 اولین دیدار من شروع شد ،شروع اتفاقای خوب برای منه دیگه قراره همه چی عالی پیش بره مطمئنم همه چی همونجوری ک میخوام پیش میره و من با قدرت ادامه میدم پر قدرت

خخخ این چه دیوونه هس رسما داداش خودشو تحقیر میکنه 

نرماله ای؟؟ 🥴🥴🥴🥴 

ای انگار جاری بود تا خواهر شوهر 

خدایا شکرت 🙏🏻

این خاهرشوهرته؟