😒اه اصلا از این دختر هرچقدربگم بد گفتم انرژی منفی انگارهووی منه بچه ها امشب من ونامزدم وجاریمو وشوهرش واین دختره رفته بودیم بیرون 😒مگه به من مجال بده زفتم بشینم پیش نامزدم میگه من میخوام بشینم پیش عموم سرمیز شوهرم هی میخواست غذا بذاره توبشقابم نوشابمو باز کنه اصلا نمیذاشت سریع میپره وسط عمو برا منم باز کن برامنم بذار😒😒کم مونده بود خفش کنم نکبتو منم تنها مومده بودم یه گوشه اخرسرم غذاش نصفه بود گفت عمو بیا توبخور خب من دوست ندارم شوهرم دهنی کسی رو بخوره الانم اومدم به مامانم میگم مامانم میگه واکنش نشون نده هیچی به نامزدت نگو چیکارکنم؟
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
یکم در مورد خودم توضیح بدم
«به نام خدا هستم،
از بچگی بزرگ شدم،
تو بیمارستان به دنیا اومدم،
صادره از شهرمون،
همونجا بزرگ شدم،
چند سال سن دارم،
بابام مَرد بود،
تو دوران کودکیم بچه بودم،
با رفیقام دوست شده بودم،
به دوست داشتن علاقه دارم،
قصد ازدواج نه دارم،
بعضی شبها که می خوابم
خواب می بینم،
تو خونمون زندگی می کنیم،
تا حالا نمردم و...»
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
نگو برادر زاده فلانه و...بگو دوستداشتم نزدیک هم بودیم اما برادرزهات نذاشت.
شاید جاریت بهش گفته😁
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧