ليااااا مدیر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 42 عنوان زندگي | مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 23 پست بچه ها به نظرتون درسته كه همسرم خواهرشو يك هفته مياره خونمون ؟ من چون تازه ازدواج كردم نميدونم اين كار درسته يا نه ! شما بودين چيكار ميكردين 1399/07/29 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ليااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 42 چند سالشه واسه چی میاد .میمونه شب ٢٥ مياد كه خوش بگذرونيم مثلا😐
ليااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 42 اگ اذیت نیستی ک سخت نگیر اگ اذیتی ک بدون دعوا و با دلیل ب شوهرت بگو يه با به شوهرم گفت انقد دعوا كرد و فحش داد اخرم گوشيمو ازم گرفت . كلا با شوهرم نميتونم حرف بزنم حتي با دليل و منطقي . تو خودم ميريزم
maaarianaaa عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 2045 خب اگه خودت راحت نیستی به همسرت بگومن نمی فهمم چرا این شوهرا سریع میخان خواهراشون با خانومشون اوکی بشه؟ خب یکم زمان بدن و بزارن همه چی روال عادی خودش را طی کنه 😉Dare, dream, dance and smile loudly
ليااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 42 چه خبره یه هفته مشکل از شوهرت نیس از ننه باباشه که به دخترشون نمیگن یه هفته برا چی میری آسایش این دو ... بله منم همينو ميگم كه بزرگتر بايد اين چيزارو ياد بده😔
دلربا۱۳۸۰ عضویت: 1399/03/05 تعداد پست: 2905 کدومو زدی؟؟؟ اولیهه خخ چون واقعا بدم میاد حس خوبی ندارم 99/9/9ب خوبی و خوشی رفتم خونه خودم لطفا برای حاجتم یدون صلوات بفرستید ی دنیا ممنون
maaarianaaa عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 2045 آخه یه روز دو روزچ خبره یه هفته بنظرم یکم سر و سنگین رفتار کن تا خودش هم متوجه بشه کار درستی نیست 😉Dare, dream, dance and smile loudly
ليااااا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 42 خب اگه خودت راحت نیستی به همسرت بگو من نمی فهمم چرا این شوهرا سریع میخان خواهراشون با خانومشون اوکی ... با رفتارم نشون ميدم كه اوكي نيستم ولي انگار لج ميكنه و بدتر ميكنه .حرفشم بزنم دعوا ميكنه و فحش ميده
maaarianaaa عضویت: 1398/08/07 تعداد پست: 2045 با رفتارم نشون ميدم كه اوكي نيستم ولي انگار لج ميكنه و بدتر ميكنه .حرفشم بزنم دعوا ميكنه ... آخه چرا دیگه فحشاگه از طرف شوهرت به نتیجه نمیرسی، از طریق خواهر شوهرت و سر و سنگین شدن باهاش اقدام کنبالاخره اونم خسته میشه 😉Dare, dream, dance and smile loudly