2777
2789
عنوان

زیاد غیبت میکنید یا کم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 34 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ما کلا از بچگی حرف مردمو میزدیم خیلی بابا مامانم ضایعمون میکردن😐😂 این شد ک برامون جا افتاد الا ...

چ خوب

بیشتر توضیح میدی چیا میگفتن؟ 

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 
همینجا ک هستیم 90 در صد تاگیکا غیبته گس میگم خیلی😌

اینجا کسی کسیو نمیشناسه غیبت حساب نیس

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
چ خوب بیشتر توضیح میدی چیا میگفتن؟ 

خب من ک خواهر نداشتم در نتیجه برا غیبت میرفتم پیش مامان بابام...

مثلا با ذوق مینشستم همینکه شروع میکردم ک فلانی چقدر افاده ای و مغرور و ... ایناس حالا با جزئیات تر 

بابام میگف بما چه😐

ما چکارمون ب زندگی مردم...

حرف نزن خوب نیس

اینقدر تکرار کردن ک کلا حرف نمیزنیم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
خب من ک خواهر نداشتم در نتیجه برا غیبت میرفتم پیش مامان بابام... مثلا با ذوق مینشستم همینکه شروع می ...

خدا حفظ کنه براتون پدرو مادرتون رو❤️

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 
خدا حفظ کنه براتون پدرو مادرتون رو❤️

ممنون عزیزم همینطور پدر مادر شمارو ❤❤

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

من درحال مراقبه هستم چندروز نمیکنم چون تنهام😂یکی پیدا شه می‌شویم طرفو🙈😂😂😂بعد استغفرالله ودعا... توبه فردا توبه پس فردا توبه پسین فردا غیبت می‌شنویم بعد توبه دعای خیر برا طرف بعد غلط کردم خدا،،، مراقبه بشدت ناراحت  تا کم کم دیگه انجام ندم خداکمکتون کنه... بشدت متنفرم... 

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 
نه جانم این یه نوع شیر مالیدن تو سره. شما ک بشناسه چ نشناسه داری بد گوی طرفو میکنی

شما چه میدونید درمورد کی میگن طرفو نمیشناسی که ابروش بره یا عیبش آشکارشه گس گناه نیست بنطرم تواین سایت کسی نمیشناسه نوعی بهداشته روانه، غیبت نیست