2777
2789
عنوان

پریودی نامنظم و بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 2546 بازدید | 36 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم...من هنوز پریوددنسدم.میخوام چند روز دیگه دوباره بزنم.شمام امتحان کن.انشالله هر چی خیرمونه همون ...

من امروز بدجوری شونه ام درد میکنه.. ترسیدم یهویی من تا شنبه صبر میکنم باز بی بی میذارم

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

من امروز بدجوری شونه ام درد میکنه.. ترسیدم یهویی من تا شنبه صبر میکنم باز بی بی میذارم

انشالله چیزی نیست نگران نباش.انقدر استرس داریم هر چیزی بهمون تلقین میشه.برات صلوات فرستادم.انشالله بهترین برات پیش بیاد

انشالله چیزی نیست نگران نباش.انقدر استرس داریم هر چیزی بهمون تلقین میشه.برات صلوات فرستادم.انشالله ب ...

عزیزم شما پریود شدید؟

من خیلی گیج شدم دارم دیوونه میشم چند روز قبل مدیکور زدم ی هاله خیلی محو داشت بزور میدیدمش الان روژان زدم خط سی اش خیلی کمرنگ افتاد اونم ک منفی... نمیدونم باردارم نیستم گیج گیج

عزیزم شما پریود شدید؟ من خیلی گیج شدم دارم دیوونه میشم چند روز قبل مدیکور زدم ی هاله خیلی محو داشت ...

عزیزم من نه پریود شدم نه هیچکدوم بی بیام مثبت شد.دو تازدم.امروز سی و دومم بود ولی هیچی به هیجی.دارم دیوونه میشم.اما برا شما هاله داشته.یه آزمایش خون بدید

عزیزم من نه پریود شدم نه هیچکدوم بی بیام مثبت شد.دو تازدم.امروز سی و دومم بود ولی هیچی به هیجی.دارم ...

اره ولی خیلی بزور میشد دید.. چند روز دیرکردی پریود شدی