2789
اره اتفاقااین چندروزهمش بهم میگه دوسم نداره من کسی نیستم که دلی دوسش داشته باشی تولدم رو یادشه بنظر ...

حس میکنم یکم از نظر مالی تحت فشاره ولی ی کاری میکنه که خوشحال شی  تولدت و یادشه  ولی اگه اینطور از نظر اخلاقی و دلسردی رفتار کنی ممکنه مشکلاتی پیش بیاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جونم

آجی گلممممم

خوشگلم

میگم میشه میشه ازدواجم بگی کی هست؟؟؟

و مشخصاتشو بگی

به نام خدا ...شوهر عزیز مخ شریفی امیر کبیری من که اومدی زندگیم و قدت ۱۸۰ و وزنت ۷۳ و ورزشکاری خوشگل بور خوشتیپی چشمات رنگیه استاد دانشگاهی مخ مخ مخایی و شاعری و دوستم داری و ویزات اومده وضع مالیتم خوبه عاشقم عاشقم از خدا ممنونم تو رو بهم داد علیرضا ۳۳ ساله 😀😀😀😇😇دعا کنید بهش برسم مگه چی میشه صلواتتتتت.....بااخلاق باشه،باشعورباشه،خانواده دارباشه،همیشه بخودمو خانوادم احترام بزاره،تموم زندگیش من باشم ،منودرک کنه وتوجه ومحبت داشته باشه بهم همیشه،ازتمووووم خوبیا سیرابم کنه واینه یه مادری داشته باشه عین فرشته ها مهربون وعروس دوست........پسر خوشگل ناز که خیلی زود داری کارهاتو میکنی تا زود زود همین روزها انشاءالله به حق امام حسین بیای  و ازم خواستگاری کنی چشمای سبزتو دوست دارم خیلی خیلی خیلی چشمات قشنگه مرسی که همش فکر منی و بهم پول دادی که آتلیه خوب عروسی بگیریم و برات مهم نیست مرسی که باشعوری و قدر خوبی و انتظارم میدونی  مرسی که توی زبان کمکم کردی و مرسی که عاشق و دیوانه و خل منی و زحمت میکشی نون برای بچه های خیلی خوشگلمون دراری

صورتمو توصیف کن/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
صورتمو توصیف کن/

صورت تقریبا کشیده گندمی بینیت تازه عمل کردی ارایشم دوست داری مخصوصا رژ مژه هاات کوتاه لبت قشنگه

به نام خدا ...شوهر عزیز مخ شریفی امیر کبیری من که اومدی زندگیم و قدت ۱۸۰ و وزنت ۷۳ و ورزشکاری خوشگل بور خوشتیپی چشمات رنگیه استاد دانشگاهی مخ مخ مخایی و شاعری و دوستم داری و ویزات اومده وضع مالیتم خوبه عاشقم عاشقم از خدا ممنونم تو رو بهم داد علیرضا ۳۳ ساله 😀😀😀😇😇دعا کنید بهش برسم مگه چی میشه صلواتتتتت.....بااخلاق باشه،باشعورباشه،خانواده دارباشه،همیشه بخودمو خانوادم احترام بزاره،تموم زندگیش من باشم ،منودرک کنه وتوجه ومحبت داشته باشه بهم همیشه،ازتمووووم خوبیا سیرابم کنه واینه یه مادری داشته باشه عین فرشته ها مهربون وعروس دوست........پسر خوشگل ناز که خیلی زود داری کارهاتو میکنی تا زود زود همین روزها انشاءالله به حق امام حسین بیای  و ازم خواستگاری کنی چشمای سبزتو دوست دارم خیلی خیلی خیلی چشمات قشنگه مرسی که همش فکر منی و بهم پول دادی که آتلیه خوب عروسی بگیریم و برات مهم نیست مرسی که باشعوری و قدر خوبی و انتظارم میدونی  مرسی که توی زبان کمکم کردی و مرسی که عاشق و دیوانه و خل منی و زحمت میکشی نون برای بچه های خیلی خوشگلمون دراری
حس میکنم یکم از نظر مالی تحت فشاره ولی ی کاری میکنه که خوشحال شی  تولدت و یادشه  ولی اگه ا ...

اره دورش بگردم خیلی تحت فشاره ولی من انتظارکادو و هیچی ندارم فقط یه تبریک بگه برام کافیه

ازاین به بعد بهش زیادابرازعلاقه میکنم کع دیگه فکرای چرت نکنه دوسال عذاب کشیدم تابدستش اوردم نمیخام دلسردشه مرسی عزیزدلم امیدوارم به هرچی میخایی برسی

حست میگه چن وقت باید باخونوادش تو یه خونه زندگی کنم؟

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
من با کی ازدواج میکنم؟کی میاد؟

تو فامیل بابات اسمش افشین یا حمید

سرکار  میری   ولی حامله شدنت با سرکار رفتنت یکی میشه حس میکنم مجبور میشی  دیگه خ ...

عزیز من من 😃😃

به نظرت اونی که فکر میکنم حسش به من چیه؟ درموردم چه فکری میکنه؟ اون شب چرا پیام داده بود حسش چی بود؟ 

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹
منم بگو پدرم راضی میشه با عشقم ازدواج کنم؟

عشقت قد بلند سبزه است و ماشینشم سقیده؟

صورت تقریبا کشیده گندمی بینیت تازه عمل کردی ارایشم دوست داری مخصوصا رژ مژه هاات کوتاه لبت قشنگه

عمل نکردم/

از رژ متنفرم فقط چش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/