2777
2789
خودت یکی بپرس

از کی؟ تو؟ 

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منظورم ی سوال بمرس حالا من یا هرکی

خو باشه... 

مگه خدا وقتی شیطان ب آدم سجده نکرد از بهشت ننداختش بیرون؟ 

پس کی شیطان وخ کرد (تونست..) ا دم و حوا رو گول بزنه و قضیه سیب پیش بیاد... ✌️🙃

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅
خو باشه...  مگه خدا وقتی شیطان ب آدم سجده نکرد از بهشت ننداختش بیرون؟  پس کی شیطان وخ کر ...

بابا این دوتا خواستن یکم کیف کنن تاریخ و دست کاری کردن انداختن گردن شیطان خب 😁

بابا این دوتا خواستن یکم کیف کنن تاریخ و دست کاری کردن انداختن گردن شیطان خب 😁

😂قانع شدم اصن... 

حرف حق پاسخ نداره😂😂

بله... همینو نگی چی بگی😶😅

خو باشه...  مگه خدا وقتی شیطان ب آدم سجده نکرد از بهشت ننداختش بیرون؟  پس کی شیطان وخ کر ...

😑والا میگن پیچیده ب پاها طاووس قایمکی رفته تو 😂ی همچین چیزی در هر صورت اونا ی سیب خوردن اومدیم اینجا اینام ی خفاش خوردن دوباره داریم میریم همونجا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز