2777
2789
نه چندین مرتبه بوده ولی آخریش دوماه پیش 

نمیدونم شاید

قابل تشخیص هم باشه فک نکنم بشه برای کارای قانونی مثل شکایت و اینا استفاده کرد

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا بیاید تاپیک اخرم دیگه.... دو هفتس تبلیغ کردم همه میگن تگ کنی حالا نمیان

هیشکی منو لایک نکنه 😠تصور کن زمستون، زیر پتو، چیپس پفک پاستیل لواشک، دورهم با رفیقای صمیمی نور کم یه انیمیشن باحال مث هتل ترانسیلوانیا، که برا خودش پخش میشه چون شماها دارین با هم حرف میزنین😂چایی با خرما و شکلات، یه عطر خاطره سازم زدین، لباس رااااحتی هم پوشیدین دیگه نمیگم خیلی بهتون خوش میگزره بیا بیرون از فکر😂😂😂
چه ویژگی 

حتما متوجه چروک های دور مقعد شدین 

این چروک با با رابطه شکل نرمال وعادی خودشونو از دست میدن که  پزشکی قانونی براحتی تشخیص میده

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌
آره اوایلش ولی بعدش نه 

کی‌ازت نامه سلامت میخاد اخه

اصلا زیر بار نرو

گواهی بکارت هم‌توهین به شخصیت زنه چه برسه به چیزی که تو میخای

مگخ جنس خریدن که گواهی سلامت میخان

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
کی‌ازت نامه سلامت میخاد اخه اصلا زیر بار نرو گواهی بکارت هم‌توهین به شخصیت زنه چه برسه به چیزی که ...

خب مهمه براش طرفم هنوز طلاق نگرفتم ولی پسرخالم خواستگارم و انگار خالم به خواهرم گفته مهمه براش 

خب مهمه براش طرفم هنوز طلاق نگرفتم ولی پسرخالم خواستگارم و انگار خالم به خواهرم گفته مهمه براش 

شما شوهر داشتی هرکاری میتونستی بکنی

حالا جلو رو ول کرده چسبیده به عقب؟؟!!!!

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو
کی‌ازت نامه سلامت میخاد اخه اصلا زیر بار نرو گواهی بکارت هم‌توهین به شخصیت زنه چه برسه به چیزی که ...

دقیقا منم میخواستم همین رو بگم 

هر وقت برای اقایون همچین گواهی دادن خانوما هم باید برن..واقعا جز توهین اسمی نمیشه براش گذاشت