2777
2789
عنوان

من حاجتمو از شهیدسیدرضا حسینی گرفتم😍💖بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 11017 بازدید | 51 پست
سلام دوست خوبم خیلی خوشحالم میشه یه لطفی کنید, من یه تایپیک دارم به اسم شهید, حسینی اینحا معرفی کردم ...

سلام عزیز دل . اصلا اینطور تصور نکنید .

و این که یک نفر یا چند نفر اعلام کنند حاجت نگرفتن  این نباید شما رو دلسرد کنه . حاجت رو گرفتن اما الان براشون مشخص نشده مگه قراره هرچیزی  ما میگیم به ما نشون داده بشه نه ... خیلی خیلی تاثیر داره عزیزم شما ادامه بدید خیلی هم خوشحال باشید . اصلا دلسرد نشید من چندماه قبل که شروع کردم برای شهید و شهدا تاپیک زدن خیلی خیلی حرف ها و ناملایمات و سخن های نامناسب شنیدم ولی باید باعث بشه شما محکم تر و بیشتر و چند برابر پیگیر باشید و نام شهید رو زنده نگه دارید .. حتما شهید عزیز توجه خاص دارند و اجر شما محفوظ هست چنین شهید عزیزی خیلی مقام دارند و این توفیق رو خیلی خیلی ارزشمند بدونید 😘💞💞🙏🙏🙏❤️🌹🌿🌿🌹🌿🌿🌹

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
سلام عزیز دل . اصلا اینطور تصور نکنید .  و این که یک نفر یا چند نفر اعلام کنند حاجت نگرفتن&nbs ...

سلام الهه خانم ممنون بابت دلگرمی شما دوست عزیزم اصلا دیشب یه حالی بودم عجیب انگار منتظر جرقه بودم نمیدونم چم بود ولی خدا شاهده من دیشب گله کردم صبح نشده این تایپیکو دیدم و پشت سرش یه دوستی پیام دادن در همین رابطه خیلی بهم کمک کردن یه جوری جوابمو داد که خودم باورم نمیشه شهدا واقعا زنده اند و من به یقین رسیدم خیلی به ما توجه دارن و حواسشون به کارای ما هست بازم از خودش میخوام روحیه منو قوی کنه مشکلاتم باعث ریزش من نشه حضور شما و حمایت شما دوست عزیزم باعث دلگرمی منه در پناه خداوند سلامت و عاقبت بخیر باشید انشالله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام الهه خانم ممنون بابت دلگرمی شما دوست عزیزم اصلا دیشب یه حالی بودم عجیب انگار منتظر جرقه بودم نم ...

همچنین عزیزم. صددرصد توجه خاص دارند شهدا ..التماس دعا عزیزم 🌹🌿🌿🌿🙏🙏🙏

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
ممنونم مهربونم بله الهه جون که عشقه دوست خوبمه😍😘 خداروهزار بار شکر به خواستتون رسیدی براتون صلوا ...

ممنونم گلم لطف میکنی ،خدا گل پسرتو حفظ کنه واست عزیزم

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

دوستم میشه بیاید, توی تاریکی که برای شهید زدم پیامچحاجت رواییتون رو بزارید ممنون میشم پیام شما مایه ...

حتما عزیزم ،حداقل ترین کار ممکن در برابر لطفیه که شاملم شده🌹🙏

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

سلام عزیزم . نظر لطف شماست ممنون که شما عزیز رو در بین خودمون داریم 🙏🌿🌿😘💞

سلام جانم نه این چه حرفیه ،لطف بی دریغ شماست که باعث اینچنین اتفاق هایی میشه ❤😘

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

@چمنگل   خواهرنازنینم تو فرشته نجات منی💖💖💖 ممنونم عزیزم نمیدونم چطور ازت تشکر کنم فقط میت ...

سلام عزیزدلم

خوبی؟؟؟؟

خداروشکر 💛💛💛💛💛

عزیزم خیلی خوشحالم 

مطمئن بودم که حاجت میگیری و بچت خوب میشه

تاپیکت رو که دیدم ناخودآگاه اشک میریختم😭

مرررسی از دعای خوبت

برام خیلی دعا کن دوست خوبم🙏

ایشون رو به خیلیا معرفی کردم ولی خودم هنوز حاجت نگرفتم😔😔😔😔

میدونی؟؟؟ دلم برای خودم خیلی میسوزه 😢😢😢😢

اخه حاجتم خیلی غیر ممکنه برای خودم ولی برای خدا غیرممکن وجود نداره❤

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

تقدیم به دوست عزیزم

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
سلام عزیزدلم خوبی؟؟؟؟ خداروشکر 💛💛💛💛💛 عزیزم خیلی خوشحالم  مطمئن بودم که حاجت میگیری و ب ...

سلام عشق من خوبی؟

فدات بشم خواهری.به خداخیلی ماهی😘😘😘💖💖💖

انشاءالله حاجتتو زودزود میگیری عزیزم🙏🙏🙏🌹🌹🌹

آینده درخشانی درانتظارته.مگه میشه فرشته ای مثل شما حاجتروانشه❤❤❤

دعاگوت هستم گلم.خیلی بهم لطف کردی و مدیونتم💐💖🌹🌹🌹

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
تقدیم به دوست عزیزم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

وایییی ممنونم خواهر نازنینم😍😍😍😗😗😗😚😚😚💖💖💖💖🌹🌹🌹🌹

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍
سلام عشق من خوبی؟ فدات بشم خواهری.به خداخیلی ماهی😘😘😘💖💖💖 انشاءالله حاجتتو زودزود میگیری عزیزم ...

خوبم خوشگلم😚

مرررسی از امیدواریت

دلم به دعاهای شما خوشِ💛💛💛

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤❤😚😚😚😚😚😚🌻🌻🌻🌻🌻🎁🎁🎁🎁🎁🎁

@چمنگل   خواهرنازنینم تو فرشته نجات منی💖💖💖 ممنونم عزیزم نمیدونم چطور ازت تشکر کنم فقط میت ...

سلام خواهر مهربونم طلای نازنینم خیلی دلم  واسه تون تنگ شده بود خداروشکر که حاجت روا شدین الهی همیشه سلامت باشید خودتون  خونواده محترمتون

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

عزیزم  من توی تاپیک شهدا همین سایت امسال چندبار حاجتم رو بواسطه شهدا گرفتم اگه  دوست داشتین تایپیک دعوتتون کنم انشالله که همیشه سلامت و سربلند باشید خواهر مهربونم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت میشم،،،خدا رو شکر که حال پسرتون خوب شدوهمیشه شاد وسرزنده باشن وهیچ وقت دیگه مریض نشن ،،،فقط یه سوأل داشتم ازتون ایمه ذیگه  تاپیک داستان نمیزارید دیگه،،،چون من تازه تاپیماتونو پیدا کردم وخیلی از داستاندهایی که گذاشتید لذت بردم وامید وارم بازم از خانم گلکار داستانی بزارید باتشکر وووشرمنده که وفتتونو رو گرفتم،،، با سپاس

(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمی‌دانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه    ،،،ویه دختر پیرهن زری     
سلام خواهر مهربونم طلای نازنینم خیلی دلم  واسه تون تنگ شده بود خداروشکر که حاجت روا شدین الهی ه ...

سلام خواهرگلم خوبی؟وای که چقدر خوشحالم که دوباره اینجایی دلم برات یه ذره شده بود.ممنونم خواهری قربون محبتتون بشم که اینقدر خوب و مهربونی😍❤❤❤