2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب نمک غرغر کن مسواک نزن با نخ دندون بکش

مرسی از راهنماییت ... صبح به صبح جونم درمیاد

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     

یادش بخیر من حامله بودم بالا میاوردم مادر شوهرم میدونست حامله ام ولی میگفت این زیاد پسته خورده مریض شده منم همش ناراحت شوهرم ناراحت میخواستن ببرنم دکتر میگفتم مریضی بدی نباشه😂😂😂

ما چقد نابغه بودیم خدایا😂😂😂

در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ میده من مطمئنم😍
من از بوی دسشویی شوهرم هرشب با پودر و لکه بر میشوره ولی فایده نداره تا میرم میخان بیارم بالا .و قیاف ...

منم روبوی دسشویی حساس بودم روبوی یخچال وخونه ام ظرفای شسته تو جاظرفیو قبل استفاده دوباره میشستم.

خوش اومدی نازمامان.😊
من فقط مسواک زدنی حالم بد میشه ....... در حد مرگ

عههه من باردار نیستم،مجردم

ولی سه چهار ماهی میشه این مشکل برام پیش اومده

خیلی بدجور حالم بد میشه الان دو هفتس دیگه مسواک نمیزنم نمیدونم چیکار کنم

.
عههه من باردار نیستم،مجردم ولی سه چهار ماهی میشه این مشکل برام پیش اومده خیلی بدجور حالم بد میشه ا ...

همین کاری که دوستمون گفتن انجام بده نخ دندون و اب نمک قرقره کردن

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     
من به بوی مایع دستشویی حساس بودم هنوزم هستم رفع نشده این یه مورد تو ماشین شوهرم آهنگ میذاشت هم تهوع ...

منم دقیقا همینطور بودم از مایع ظرفشوییم حالم بد میشد اوووف😣😣هنوزم یکم تو وجودمه😣😣 راستی از طلا هم متنفر بودم گوشوارهام و همه رو دراوردم😃