2777
2789
عنوان

زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا 18😐 شما سرکار نمیری؟ 

عزیزم انشالله که جفتت رو پیدا کنی و کنارش خوشبخت بشی.وقتی وارد زندگی بشی متوجه میشی که بیشتر خیانت ها برای این نیست که مرد دنبال زیبایی و اندام یکی بره مرد دنبال کسی میره که کنارش ارامش بگیره.زن هم همینطور وقتی دو نفر تو زندگی نتونن همو درک کنن نفر سومی میاد وسط

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5239661/میخوام-خاطرات-هیجده-سال-عاشقیموباهات-بنویسم?postId=160185066
این تبلیغات بدی که نسبت به مردا شذه هم مرد خوب هست هم مرد بد شما خودت دوست داری همسرت یه ژولی پولی ب ...

من برام مهم نیس شوهرم هرجور باشه دوسش دارم خیلی تو سری خورم از خودم بدم میاد میزنه دوسش دارم گیر میده دوسش دارم صورتشو نشوره بازم بوسش میکنم انقدر دوسش دارم محدودیتی نداره هیچی برام خیلی ضعیفم 😢

هیچ چیز زیبا تر از پاهای کوچیک تو نیست دوستت دارم کوچولوی من❤
عزیزم انشالله که جفتت رو پیدا کنی و کنارش خوشبخت بشی.وقتی وارد زندگی بشی متوجه میشی که بیشتر خیانت ه ...

😐جفتم پیدا کردم ازش یه کپل ماهی ام دارم🤩

من برام مهم نیس شوهرم هرجور باشه دوسش دارم خیلی تو سری خورم از خودم بدم میاد میزنه دوسش دارم گیر مید ...

☹️خوب فکر نمیکنید یکم احتیاج به کمک دارید؟اینجوری شما بعد یه مدت اعتماد به نفستون از دست میدید.شوهرتون هم هیچ تلاشی نمیکنه بهتر بشه موفق تر بشه.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5239661/میخوام-خاطرات-هیجده-سال-عاشقیموباهات-بنویسم?postId=160185066
عزیزم انشالله که جفتت رو پیدا کنی و کنارش خوشبخت بشی.وقتی وارد زندگی بشی متوجه میشی که بیشتر خیانت ه ...

البته نگه داشتن زندگی وظیفه هم زن و هم شوهره

باید سعی کنن جذابیتها رو برای خودشون تقویت کنن

خانمهایی هستن ک وقتی میخوان بیرون برن چقدر به خودشون میرسن و آرایش میکنن در حالیکه اصلا این کار گناهه برای نامحرم انجام بدن ولی حاضر نیستن این آرایش و زیباییهایی رو ک حق شوهر هستش رو در خانه و محیط امن زن و شوهری انجام بدن و متاسفانه سردیهای زنگی و روابط شروع میشه

نه اتفاقا ما بعدش عاشق هم شدیم چون ازدواجمون سنتی بود،ولی هرچی از روزای اول ازدواج و نامزدی گذشتیم صمیمی تر شدیم

من مامان دو ویــرانگر نازو باحالم و ملـــ👸ڪہ آقـــ👦ـــامونم،باافتخارکوردم✌بژی کوردوکوردستان😘خواهرخوشکلم تااینجااومدی واس براورده شدن ارزوم یه صلوات بفرس قوربون دهنت😁خداےِ خوبم من روتو حساب کردم 😌
☹️خوب فکر نمیکنید یکم احتیاج به کمک دارید؟اینجوری شما بعد یه مدت اعتماد به نفستون از دست میدید.شوهرت ...

من ازبس دوسش دارم میزنتم دستشو میبوسم تو خواب بلندم میکنه بهش میخندم وکلی کارای دیگه اصن دست خودم نی انگار قلبمو به قلبش دوختن چرا به کمک احتباج دارم

البته نگه داشتن زندگی وظیفه هم زن و هم شوهره باید سعی کنن جذابیتها رو برای خودشون تقویت کنن خانمها ...

دقیقا مشکل جهان سوم از همینجا شروع میشه که برای بقیه زندگی میکنن خانوما اعتماد به نفس کافی ندارن برای بیرون رفتن و به جای اینکه از یه کرم مرطوب کننده و ضد افتاب ساده استفاده کنن انواع و اقسام برندهای لوازم ارایشی رو برای اینکه پیش بقیه خوب به نظر بیان استفاده میکنن.در صورتی که زیبایی شصت درصدش داستن یه پوست طبیعی و نرماله که خودمون با لوازم ارایش خرابش میکنیم.اگه یاد بگیریم خودمون هر جور که هستیم دوست داشته باشیم این اتفاقات نمیفته