2777
2789
عنوان

زن و شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 83 پست

منو شوهرم هنوز دوستييم و هميشه همه چيزو بهم ديگ ميگيم از اول تا الان ولي تو رابطه جنسي اولا تقريبا يك ماه زياد جالب نبود متل عقد و نامزددي ولي بعد يك ماه فهميديم كي چطوري دوسداره و ....و الان مثل قبلا عاشق هميم و الان عقلاني تَر هم شده

ببخشید سوالم رو بی ادبانه طرح کردم؟ اونوقت به قول شما فقط مردا کرم دارن؟زنها هیچ کرمی این وسط ندارن ...

ن ندارن چون کلی کار میکنن توخونه بچه داری شیر دادن بعد مرده انتظار داره بیاد خونه بایه جنیفر رو در رو شه 😐

هیچ چیز زیبا تر از پاهای کوچیک تو نیست دوستت دارم کوچولوی من❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ازدواجشون اولش عشقو عاشقی باشه اینجوریه وگرنه برعکسه

نه اصلا اینطور نیست...

ما خودمون با عشق ازدواج کردیم و همچنان بعد از 5 سال رفیقیم...

اتفاقا کسایی ک با عشق ازدواج نمیکنن خیلی کم پیش میاد رفیق هم بشن...

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
به تنوع طلبی باشه زنا تنوع طلبترن ادم باید ادم باشه

دقیقا.اگه دو نفر واقعا درست همدیگرو انتخاب کرده باشن یک سال که هیچ بعد سی سال هم عشقشون به هم کم نمیشه اتفاقا جنس اون عشق عوض میشه شاید اوایل یه هیجان باشه اما روز به روز جاشو میده به یه دوست داشتن یکی شدن جوری که هیچ‌کدوم خودشو از اون یکی جدا نمیدونه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5239661/میخوام-خاطرات-هیجده-سال-عاشقیموباهات-بنویسم?postId=160185066