2777
2789
عنوان

چهره پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی اینا که خیلی نازن، چند وقتشونه؟! تو عکس؟! 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
شوهرم هی میگه جواب نده اما انقدر جواب ندادم همه سوارم شدن دستام داره میلرزه بس که رو این بچه هام حسا ...

بزار پای حسادتشون حساسیت نشون نده بچه ت بفهمه...اگه هم پسرت فهمید بگو چون تو خوشگلتری اینطوری میگن.خونسرد باش و بچه هات را با اقا و جان صدا بزن پیششون و قربون صدقه شون 

اسی خیلی خوشگلن بچهات...ب حرفاشون اهمیت نده

خدایاشکرت واسه همه چی🙏❤من خیلی خوشبختم چون مامان دوتافرشته کوچولوام وهمسرمردی هستم ک باتموم وجوددوسم داره وبرای خوشبختیه من وبچهام تلاش میکنه💖💖بعـضـیـاخــیـلی عقــده ای هســتـن😏ازطــرزصـحبـت کـردنـشــون کامـلا مشـخصـه🤗🤗

هیچی فقط میتونم بگم دارن میترکن  پس بزار بترکن .نمیدونم چرا مردم اینطوری شدن من ۱۶روزه دومین پسرم بدنیا اومده .همه قیافه هاشون اویزونه خانواده شوهرم که کلا نیومدن چشم روشنیش  با اینکه باهم خوبیم .برادر شوهرم نگاهش کرد دماغشو کج کرد بعد گفت چه فایده پسره شبیه ما نیست  .داییام اومدن گفتن خوبه دیگه بچه دار نشین اصلا عکس العملاشون تو حلقم ...من که فقط حسادت میبینم تو همچین حرفایی وگرنه بچه حتی اگه زشت هم باشه به کسی ربطی نداره بیاد بگه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂