2777
2789
اسمشووالا الان همرام نی نگاه کنم.فقط میدونم برا پرستات هم برامردا میگیرن.راستی عفونت ادرار هم ممکنه ...

اره عفونت ادرار هم داره .دوساله ماهی ی بار میبرمش دکتر خوب نشده هنو 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره یه مدت سعی کردم بهش فکر نکنم و استرس و از خودم دور کنم الان یه خورده هست ولی اون شدت اولیه رو ند ...

میگن ب استرس و این چیزا نیس 

عصب مثانه ظعیفه .باعث میشه ب موقع احساس دسشویی نداشته باشن .یا زیاد احساس دسشویی کنن

میگن ب استرس و این چیزا نیس  عصب مثانه ظعیفه .باعث میشه ب موقع احساس دسشویی نداشته باشن .یا زی ...

نمیدونم گلم من برا استرسم بود

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
ولس هوا ک سرد میشه .برا دختر منم شدید تر میشه

خوهمون  .جاشو گرم کن نیسه ابگرم هم نداری اب جوش بریز تو جانوشابه بزاره رومثانه اش.ببخشید عذرمیخوام بچسبه به کلیتوریس تا حس دسشویی رفتنش و دردش کمتربشع

عزیزم عفونتشو جدی بگیر چون من زده بود به کلیم عفونتم انقدر زیاد بود 

با شامپو بچه اونجاشو بشو هر روز نزار خیس بمونه

با پارچه نخی خشکش کن

بعد زیاد بهش اب بده دسشوییی بره 

شاید مثانه عصبیش برا همین عفونته

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
خوهمون  .جاشو گرم کن نیسه ابگرم هم نداری اب جوش بریز تو جانوشابه بزاره رومثانه اش.ببخشید عذرمیخ ...

براش میڋارم کاش تاثیر داشته باشه خیلی اذیت میشه 

مرسی از راهنماییات