2777
2789

من رژیم گرفتم ولی دیدم شرایط ندارم خودم هرروز غذا بپزم و از رژیم خیلی راضی نبودم به نظرتون کار عاقلانه با مانکن کم کنی که روش کاری شماریه

قرص برنج همون قرص خرماست خیلی مرگ راحتی داره دوستم باهمین خودشو کشت ولی خوبعرش پشیمون شد ولی ۱ساعت بعد گفتن دکترا ک میمیری وصیت ودا باخانوادت بکن اونم کردومرد بعدش 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

ولی بنظرم ت عصبانیت تصپیم نگیر دوستم مث سگ پشیمون بود ک از شدت پشیمونی جیغ میکشید توبیمارستان ک نمیخام بمیرم ارزششو نداره شوهرم ک بخاطر جوون مرگ دارم میشم وای چقدر اون لحظات سخت بود

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم خیلی تو فشارم خیلی حد نداره هیچکس درکم نمیکنه 

دقیقا مشکلت چیه بمن بگو منم فشارای ک گذروندم فک نکنم نصفشو تو گذرونده باشی

دقیقا مشکلت چیه بمن بگو منم فشارای ک گذروندم فک نکنم نصفشو تو گذرونده باشی

اه هشت شاید کمتر مونده به کنکورم بعد دادشم امتحان تخصص میده تمام فکر ذکر خونه شده دادشم منم هیچی وقت فکر میکن که وقت کتاب خریدن پول خرج کردنه بعد مامانم دانم با من دعوا داره میگم کمتر صدا کنید میگه ده سال پیش دادشت کنکور میداد تو صدا میکردی عوض 😪😁بعد من دیروز از بابام پول خواستم نزاشت هزار تومن بده میگه وقت ول خرجی کنه بعد دادشم بابام پول دادنی تشویق میکنه زیاد بده یعنی عملا من یه عروسکم خونه 

اه هشت شاید کمتر مونده به کنکورم بعد دادشم امتحان تخصص میده تمام فکر ذکر خونه شده دادشم منم هیچی وقت ...

مسخره این الان مشکلته متد بگو گفتم چته