2777
2789
عنوان

چرا هوای ما سرد نمیشه میخوام هودی بپوشم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 79 پست
قابلتو نداره عزیزم

خخخخخ فدات😂🥴

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عسک لطفا 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
شما هم هوا گرمه هنوز براتون؟

آره فقط لباسهای تابستونی میپوشم شبهایکم ضخیمتر پاییزه میپوشم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
ی سر بیایید شمال سمت استان گیلان افتتاح کنید ماک بخاری ازاخرهای شهریورروشن کردیم ولی شعله ی خیلی کم ...

چقدر خوب ما هنوز کولر روشنه بخدا

خدایا چُنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار👐
دقیقا😂😂😂

عکسشو بزار گلی اگر دوست داشتی 

هودی تنها میپوشین شماها ؟ بلند یا کوتا ؟ 

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 
لعنتی هوای شهر ما ن اونقد سرده ک بشه هودی و پالتو بپوشی ن اونقدر گرمه ک بشه بدون لباس گرم بری بیرون ...

هواتون سردرگمه😁😁

خدایا چُنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار👐