2777
2789
فک کنم بااسنپ چت گرفته بودی درسته؟

نه والا اسنپ چت ندارم 😅

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
این جای اون خانمی که قرار بود عکس پسرشو بزاره    متاسفانه اجازه نداد بیشتر از اینشو بزار ...

بابا عکس پسرشو تمام کاربرا دیدن ..................تنها کسی که ندید خواجه حافظ شیرازی  بود که عمرش کفاف نداد  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هی میخوام بزارم میگه حافظه ندارم

اسی من ندیدما

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
ن منظورم این نیس چون صورت های گرد درعین خوشگلی بدیش اینه ک همیشه چاق دیده میشی

اره صورتم تپله انگار ۷۰ کیلو ام ولی بدنم لاغره

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
۶۰ کیلو 😁 تازه تپل شدم لاغر بودم

درکل پسندیده شدی حالا کی بیایم خواستگاری واس داداشم؟؟😁

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
 من ندیدمش خوشکله حالا؟

اره بد نیست ...................هر روز میزاره اگه گزاشت تگت میکنم  

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
درکل پسندیده شدی حالا کی بیایم خواستگاری واس داداشم؟؟😁

فدات شم 😍💝 نامزد دارم😅

متاهله    

شما میدونی😂

فدات شم 😍💝 نامزد دارم😅

ععع چ بد 

خخخخ شوخی میکنم عزیزم خوشبخت بشی💕

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐