2777
2789
عنوان

لگد زدن جنین

246 بازدید | 32 پست

پسرم یه جوری لگد میزنه تو شکمم انگار باهام دعوا داره 😂😂😂

البته بیشتر وقتایی که ناراحتم اینطوری می کنه اونم اعصابش خورد میشه منم یه دوش گرفتم که آروم بشم. دنیا بیاد چی بشه این بچه پرانرژی 🥰🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برام دعا کن منم این حسو تجربه کنم یعنی میشه 😍

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

عزیزم چند هفته هستین 😍اخه من لگد اون طوری حس یه حرکت هایی اونم اگر دراز کشیده باشم در حال راه رفتن و‌ کار که اصلا متوجه نمی شم الان هفته ۲۸ هستم 

نگذاريم كارهايي كه توانايي انجامش رو نداريم جلوي انجام كارهايي كه توانيش رو داريم بگيرن   

منم پسرم خیلی لگد میزد تو سونو ها و چکاپ مرکز  بهداشتم همیشه در می‌رفت باید دنبالش می گشتن میگفتن خدا ب دادت برسه

حالام همینجوره ی وروجکیه مدام در حال ورجه ورجه ست ماشاالله آروم نداره

انقدم تو خواب لگد می پرونه

شب تا صبح فقط صدای نرده تختش میاد از بس سر و پاشو می کوبونه این ور اون ور

بپرس

عذر میخوام. توی اون رابطه ای ک پسر گلت شکل گرفت اول شما ار.... شدی؟؟؟ آخه میگن اول زن بشه بچه حتما پسر میشه. من دو شب رابطه داشتم تو هردوشبم اول شوهرم بود میخوام ببینم چقدر احتمال پسرداشتن هست

✋🏼  لطفا تا وقتی نخواستم ازتون ، کسی جز استارتر لایک نکنه      ممنون✋🏼
منم پسرم خیلی لگد میزد تو سونو ها و چکاپ مرکز  بهداشتم همیشه در می‌رفت باید دنبالش می گشتن میگف ...

میشه شماهم اگه ناراحت  نمیشید جوابه سوال منو بدین. اگه میشه البته

✋🏼  لطفا تا وقتی نخواستم ازتون ، کسی جز استارتر لایک نکنه      ممنون✋🏼