2777
2789
عنوان

همسرم ازم رابطه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 4118 بازدید | 113 پست
واقعا بعضیا که مسخره میکنن و نمیفهمم من واقعا اهل خیانت نیستم و میل جنسیه خیلی زیادی دارم واون یه با ...

خوب عزیزم شرایطی که تو میگی رو درک میکنیم ماهم سعی میکنیم بهترین راه رو بهت بگیم میگیم دیگه نرو پیشش به مجردایی فکر کن که میل زیادی دارم ولی دوست ندارن به گناه بیفتن تو که تنها نیستی خیلیا شرایط تو رو دارن بنظرم اگه این زندگی رو قبول داری برگرد اگه هم قبول نداری و سر زندگیت برنمیگردی دیگه به نیاز خودتو شوهرت فکر نکن طلاقتو بگیر شاید کیس مناسبی برات جور شد اگه هم میگی نمیتونم دیگه خود دانی

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا بعضیا که مسخره میکنن و نمیفهمم من واقعا اهل خیانت نیستم و میل جنسیه خیلی زیادی دارم واون یه با ...

میخای ی کار کن بمون خونه بابات هفته دو بار برو باهاش باش و بیا فقط تموم شد برگردی ک ی وقت.زمان خانومای دیگه ای ک هستنو نگیری چه ربطی داره بابا توام حلال منه خلال منه...طلاق بگیر ی شوهر درست حسابی گیرت میاد هرشب باهاش باش ک حلالتم باشع این مرد حرام اندر حرامه

خدایاازت تمنا دارم ب خواهر منم نینی بدی خیلی چشم براهه سخته تو ازخواهرت کوچکتری و بچه دومتو داری اونوقت خواهرت هرماه ازین ک باز مامان نشده بغض میکنه.اون لحظه ای که خواهرم بچه مو بغل میکنه وبوسش میکنه اون لحظه ای که خواهرم شبا پا ب پام بیداره بچه مو نگه داره ومن میگم خدا بخودت بده انشاالله دلم میخواد نباشم اون لحظه رو نشده ی شب بدون گریه ب بچه م شیربدم نشده بدون بغض ب یچه م نگاه کنم خدایا ب خواهرمن وهمه منتظرا نینی بده

اگه میتونی باهاش کنار بیای برگرد سر زندگیت شاید  مرد بعدی که باهاش ازدواج کردی انقدر سرد بود همین رابطه هم  نداشت

کسی قضاوتت نکرد آخه این چه شرایطیه زندگیت رو هواست غیر عادیه تازه باز ن رابطه داشته چجوری میتونی جدا شو زندگی جدید شروع کن

خودشناسی DNA plus

ی تجربه دارم مشابه شما

پدر و مادرم باهم زیر یک سقف نمیساختن هرروز بحث هرروز دعوا و حتی کتک اما رابطه هرشب برقرار بود

ی روز دیگه مادرم گفت نمیتونم زندگی کنم رفتیم خونه مادربزرگم، پدرم طلاق نمیداد و به مادرم میگفت بیا میخوام، مامانمم بدو بدو میرفت ک ما از نگرانی و ترس تا برگشتن مامانم به خونه مادربزرگم میمردیم.

آخرش چی شد؟؟؟ هیچی . به مادرم خبر رسید ک آقا زن صیغه کرده و میاره خونه، بعد طلاق گرفتن و مهریه و.... 

بشین با خودت فکر کن، ببین ارزش داره یا نه، یا برو خونه و زندگی کن یا طلاق بگیر. رابطه هیچ دردی درمون نمیکنه ، من خودم زمان عقد بخاطر مادرم جدا نشدم و الان بعد ۷ سال و دوتا بچه به شدت پشیمونم ک زندگی ام بخاطر دل مادرم نابود کردم.

خدایا کمکم کن ، دستم رو بگیر ک هیچ پشتوانه ای جز تو ندارم.

ببخشید که اینو میگم ولی کی از عشق و حال مفت بدش میاد.آزادیشو که داره.هرجا بخواد میره هرکار بخواد میکنه.مسئولیت زندگی رو هم که قبول نمیکنه و انداخته به دوش بابات.هراز گاهی واسه تنوع یه ناخنک هم بهت میزنه.خوشبحالشه دیگه.اونیکه داره پاسوز میشه شمایی.خودتو نجات بده.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی