2777
2789
عنوان

پدرشوهرم مادرشوهرمو جلوی منو شوهرم زد 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3841 بازدید | 136 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم نباید حرفی میزدی و وقتی گفتن نیا خونمون و فلان ...تو کلا باید بهت بر میخورد و میذاشتی ب موقعش حال زائو و شوهرشو رو میگرفتی😂مادرشوهرا کلا همینن دنبال بالا بردن خودشون و کوبیدن عروس هستن

مربی بدنسازیم 💪💪با اراده و پرقدرت تلاش کن برای رسیدن به هدفت.😉🙃

منم نخوندم یکی خلاصشو بگه  

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

افرین‌خوب حرف زدی

ریدمم خوب اومدی👌👌

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

خیلی طولانی شد فقط میتونم بگم امان از خاله زنکی 

بابا مردم مشکلات خیلی بزرگتری دارن اخه این چیه که خودتونو درگیر کردید خاک تو سر پدر شوهرت 

توهم بهش فک نکن گور بابای جاریت و توله ش

من بهارم که جهان از نفسم خندان است