2777
2789
عنوان

فکر ب خودکشی 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 2280 بازدید | 75 پست
😊😊😊 مرسی از حرفای قشنگت عزیزم  ولی گاهی شرایط ادم جوری میشه خواستنی ترین چیزه دنیا براش مرگ ...

چون فقط فکر میکنی خودت سختی داری اگه سختی های مردم رو بدونی دیگه خدا رو شکر میکنی

در ضمن توی این دنیا برای خوش گذرونی خلق نشدیم تمام این سختی ها آزمایش هست 

فکر نکن خود من خیلی بچه مثبت و به خودکشی فکر نکردم باید تحمل کرد تا دست آهنگر خوب ساخته بشی اونقدر چکش میخوری تا ساخته بشی همه سختی داریم 

میدونم حرفم دراخر براتدمهم نیست اما تو داری بخاطر مردم زندگی میکنی مگه؟ فقط چون میگن خانم دکتر باید ...

ن عزیزم حرفت مهمه😊 همین ک وقت گذاشتی برام اینجا نوشتی خودش خیلیه مرسی ...من پیراپزشکیا رو زدم ولی مشاور میگ شانست خیلی کمه اگ ی درصد واسه مناطق محروم در بیای حتی اگ اینم نشم راضیم حداقل رشته های پیام نور رو بیارم  

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها😊 ینی امکان داره کسی ک خودکشی میکنه بعدش مشکلاتش بر طرف شه واقعا ؟ یا همیشه همینحوره

عزیزم تو خودت باید خودتو روحیه بدی من وقتی معدم رو شستشو میدادن شیلنگ تو بینیم میکردن عذاب میکشیدم چه برسه که میمردم عذاب اخرتو بکشم اتفاقا بعد از خودکشی خدا جواب اشتباهاتمو داد ولی برگشتم بهش سره نمازش انقدر زار زدم تا بهم بچه داد خدا بزرگه و بخشنده حواسش به همه بنده هاش هست از رحمت خدا قافل نشو

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
عزیزم تو خودت باید خودتو روحیه بدی من وقتی معدم رو شستشو میدادن شیلنگ تو بینیم میکردن عذاب میکشیدم چ ...

ای جانم😍😍😍😄 خدا بچتون رو واستون نگه داره

ن عزیزم حرفت مهمه😊 همین ک وقت گذاشتی برام اینجا نوشتی خودش خیلیه مرسی ...من پیراپزشکیا رو زدم ولی م ...

من خواهرانه میگم درسته واقعا هر کسی جای تو بود فوق العاده استرس داشت و نگران بود اما میگم تو  خودت مهم تر از هرچیزی هستی خودتو بخاطرش داغون نکن... اونم خودکشی! اگر بقیه بهت فشار میارن قشنگ بهشون بگو ک با حرفای شما من بیشتر استرس میگیرم... دیگه همه میدونن ک رشته ای ک میخونی چیز اسونی نیست و هرکسیم نمیتونه انجامش بده

ای جانم😍😍😍😄 خدا بچتون رو واستون نگه داره

ممنونم عزیزم ایشالله هممون زیره سایه خدا باشیم

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
سلام دوست عزیز. من هم ۱۹ سالمه و سال ۹۹ کنکور دومم بود که خودت هم شاهدی که بیشتر از رقابت علمی ، کنک ...

سلام عزیزم😊😘 خیلی متنت حرف دل بودااا خیلی همشون گفته های من بود از اون سهمیه ها تا اون جنگ روانیشون و بعدم اون سوالات فوق العاده سختشون ک یکی مث من بیچاره حتی پول کتاب تست نداره نمیتونه این سوالات فضایی رو جواب بده امیدوارم ک همون رشته ای رو میخوای قبول شی😊💚 حرفای دیگران دیگ ی طرف ک مثل خنجر میشینه ب قلب ادم 

حرف مردم این همه برات مهم نباشه عزیزم تو فقط به فکر خودت وایندت باش ،این حرفا رو همچون صدها بار شنید ...

باشه عزیزه دلم 😘خیلی سعی میکنم ک حرف دیگران و کاراشون واسم مهم نباشه و ی روز اگ از این شرایط در بیایم حتما براشون جبران میکنم

من خواهرانه میگم درسته واقعا هر کسی جای تو بود فوق العاده استرس داشت و نگران بود اما میگم تو  خ ...

بهشون میگم حتما من الان زدم کلا اینستام رو پاکیدم دیه راه دسترسیشون بهم کم شده ک بخوان اذیتتم کنن ولی خیلی تنها شدم 

فامیلم ب مامانم گفتم جوابشون رو بده نمیتونم تحمل کنم حرفاشون رو چون زنگ میزنن اگ رو در رو ب خودم بگن جوابشون رو جوری میدم ک دیگ نپرسن

اگ قبولم نشم الکی پخش میکنم ک قبول شدم دست از سرم بردارن

این قرصایی ک گفتی دوزشون بالاست ؟؟ ینی میکشه؟

ریلایف ی مسکن خیلی قویه البته الان دیگ پیدانمیشه 

من ک نمردم البته قرص خوردنم همانامثل چی پشیمون شدنم هماناولی الان دیگ ازدردمعده ی روزآروم ندارم اشتباه کردم واقعا 

سگ بااون حیوون بودنش وقتی زخم میشه خودشولیس میزنه ازخودش مراقبت میکنه دورازجونت پیش خودم فک میکنم ینی از حیوون کمتر بودم ک بجای مراقبت ازخودم ب خودم صدمه زدم 

ریلایف ی مسکن خیلی قویه البته الان دیگ پیدانمیشه  من ک نمردم البته قرص خوردنم همانامثل چی پشیم ...

عزیزززززم❤🙁 خوشحالم ک الان قدر خودت رو میدونی