2777
2789
گلم من تو یک میلیاردشم موندم چه برسه تهران😂😂😂😂

چی بگم عزیزم خودم تویه خونه صدمتری تویه منطقه متوسط تویه جای معمولی توشهرستان زندگی میکنم که به زورچهارصدمیلیون قیمت خونمونه😑😑

یکی داریم چندین خونه وچیزفروخت رفت ۳۰متری انجاخریده😂😂😂😂من بفروشم باید مستراب بخرم

ما همسایه روبرومون ،خانوم اینجا ارایشگاه داشت ،خودشم از معروف ترین ارایشگاه های شهرمون رو داشت،اقا هم کارمند اداره مخابرات ۲  تا هم بچه،واقعا زندگی خوبی داشتن از هر نظر وضع هم توپ

خانوم ارایشگاه رو بست،اقا از اداره در اومد یعنی استعفا داد

پارسال مهاجرت کردن ترکیه خانوممم رفت شااگردد ی ارایشگاه خیلیی سطح پایینی شد اونجا خودشم شاگرد ها کاری نمیکرد فقط مثلا ارایشگاهو جمع و جور میکرد بعد اقا هم کار پیدا نتونست بکنه،بعد ۶ ماه موندن باز برگشتن اینجا 

خانوم از اول ارایشگاهش رو باز کرد ،اقا هم چن مااهه در تلاشه باز برگرده اداره😁

❤Che khobe ke daramet

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اگه شغلتون دولتی بله سخته ولی اگه ازاده شایدبهترم باشه براتون

اتفاقا برعکس برای کارمند دولتی فرقی نداره همون حقوق رو میگیره و شهرستان هزینه زندگیش پایین تره...بای شغل ازاد شهرستان کار نیست..مگه مردم چقدر پولدارن

؟ چقدر خرج مکینن...؟ اصلا چندتا مشتری مگه هست!

تهران خوبیش اینه برای هر چیزی به اندازه کافی مشتری هست......

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
همچین میگین مهاجرت انگار از این کوچه باید بری اون کوچه با این دلارر کلل فامیل باید خونه هاشونو بفرو ...

با ۲ ۳ میلیارد خیلیییییی راحت میشه رفت البته کانادا اینا نه چون ویزاش سخته ریجکت میکنن ولی کشورای دیگه میشه

با ۲ ۳ میلیارد خیلیییییی راحت میشه رفت البته کانادا اینا نه چون ویزاش سخته ریجکت میکنن ولی کشورای دی ...

خوب عزیزم کسی ۲.۳ میلیارد نداره دیگه،نه برای مهاجرت نه برای خریدن خونه

❤Che khobe ke daramet