2777
2789
عنوان

قربانی شدن مادر وپسر😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1124 بازدید | 74 پست
منو دخترمم داریم قربانی هرزگی مادرشوهرم میشه بخاطر بیشعوری و نامردی شوهرم بخاطر بیشرفی شوهرم گاهی چن ...

چیشده مگهه

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کینه ای که زن اولی داشته بخاطر این بوده که هووش پسرداشته وخودش بچه هاش دختربودن میترسیده که این پسر بشه مالک ارث ومیراث پدرش وهیچی به دخترای زن اولی نرسه بعد بایکی ازدختراش این هوورو میبرن تواون خونه خرابه اول دهن بچه شو چسب میزنن میندازن توچاه وبعد دهن مادرشو بچش فقط5سالش بوده😢این جریان مربوط میشه به پارسال که این هوو وبچش یهویی ناپدید میشن وبعدازیکسال زن اولی ودخترش به قتل زن بیچاره وپسرش اعتراف میکنن😢

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍

فک کنم راننده خابش برده     

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅
کینه ای که زن اولی داشته بخاطر این بوده که هووش پسرداشته وخودش بچه هاش دختربودن میترسیده که این پسر ...

نتیجه : هوو نشوید و اگر شدید النگو زن اولی و بر ندارید 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

نتیجه اخلاقی النگو رو برندارین گوشواره رو بردارین 

نتیجه اخلاقی النگو رو برندارین گوشواره رو بردارین 

چرا من میخوام یکیو تگ کنم ابی نمیشه

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

ولی غیر شوخی کاش این بلا سر زنای خونه خراب کن بیاد(بچه هاشون نه)  

نمیخوام این ماجرای اسی و قضاوت کنم 

کلی میگم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
نتیجه : هوو نشوید و اگر شدید النگو زن اولی و بر ندارید 

😂😂البته همه هوو ها اینطوری نیستن اماخب باید مراقب بود وزن دوم نشدن بهتره

بلاخره گل پسرم بدنیااومد خداروشکر تیکرگذاشتم به وقت یکسالگی گل پسرنازم آقاشایان😍😍

میخواستی هوو نباشی میخواستی پسر نزایی میخواستی یوزارسیف نبینی بدآموزی داره قسمت انداختن تو چاهش

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند