mahdie_ch مدیر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 عنوان درچه حالین؟؟😎 | مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 37 پست من بیکارنشستم.. ناهارم ازدیشب قرمه داریم..شماهاچیکارمیکنید؟ناهارچی دارین؟ گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍 1399/07/28 | 13:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانم_آرزوهاش عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 3312 دستشوییم میومد مامان دویید رفت من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 دستشوییم میومد مامان دویید رفت 😁😁 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
aviiiiiiin عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 9120 دستشوییم میومد مامان دویید رفت ایول به این مامان باحال😂 چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 دارم ب این فک میکنم بعد از ظهر برم بیرون بچرخم یا نه؟👀 برو😊 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
آفرودیت_مست عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 4941 دوشنبه سوری ازساعت۵صبح تا۵غروب *۱۰۰*۶# واقعا؟ همینطوری مفتی مفتی؟همه دوشنبه ها؟ اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206525 چرا حالا شوهر خاله؟ چون بم پی ام داد عکس خالمو فرستاد من با شوهر خالع هام خوبم خیلی وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
aviiiiiiin عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 9120 دارم ب این فک میکنم بعد از ظهر برم بیرون بچرخم یا نه؟👀 اره برو دلت باز بشه با رعایت پروتکل های بهداشتی😆 چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 واقعا؟ همینطوری مفتی مفتی؟همه دوشنبه ها؟ نه همه دوشنبه ها..ولی ماه پیش ام داده بود..اره مفتی..۲گیگ میده گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
aviiiiiiin عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 9120 چون بم پی ام داد عکس خالمو فرستاد من با شوهر خالع هام خوبم خیلی جووون😂😂❤❤❤ چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
آفرودیت_مست عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 4941 نه همه دوشنبه ها..ولی ماه پیش ام داده بود..اره مفتی..۲گیگ میده از کجا متوجه میشی ک کدوم ماه یا هفته قراره بده؟ نرم افزار خاصی داری؟ اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 از کجا متوجه میشی ک کدوم ماه یا هفته قراره بده؟ نرم افزار خاصی داری؟ نه گلم..توگروه خانوادگیمون گفتن گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
آفرودیت_مست عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 4941 نه گلم..توگروه خانوادگیمون گفتن اها😂مرسی دمت گرم اگه من همش می رقصم اگه من همیشه مستم از کار دنیا می ترسم😄
mahdie_ch مدیر استارتر عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 7733 اها😂 مرسی دمت گرم فدای تو🙃😘 گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸♀️🤸♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭 خواستن توانستن است🥰😉 چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206525 جووون😂😂❤❤❤ وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)