2777
2789

سلام دوستان

من خیلی وقته اینجام خواننده خاموش بودم ولی حالادیگ عضوشدم 

بنظرم باید ی کمپینی داشته باشیم برای قفس طلائی ها

خانومایی ک شوهرشون ادعای عاشقی میکنن و خانومشومحدودمیکنن 

خانومایی ک رفت و آمدشون فقط بااجازه شوهره واکثروقتافقط و فقط باخودش میتونن برن بیرون چون اگ باکس دیگ برن ممکنه اونایادش بدن و خانوم یاغی بشه 

خانومایی ک حق پس انداز یواشکی ندارن 

خانومایی ک حق استقلال مالی ندارن چون  آقامیترسه مستقل شه ودیگ فرمانبردارنباشه  !!!!!

خانومایی ک آقا میگه هرچی بخوای تامین میکنم ولی هرطور ک من میخوام باش"تامینت میکنم بردم باش"

خانومایی ک بخاطررفتارای آقا ازخانواده ی خودشون دور و دورترشدن و ب اصرارآقاباید ب خانواده اون نزدیک و نزدیکتربشن

خلاصه به زبان عامیانه خانومای ک ظاهرشون بقیه رو میسوزونه باطنشون خودشونو......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهرم مثه شماس من برعکسم ولی من مثل شمارو بیشتر میپسندم

ن عزیزم فکرمیکنی من خودم الان خانوادم فکرمیکنن خیلی خوشبخت شدم ولی خبرندارن ازلحاظ روحی انقد داغونم ک اون روز نشستم قبرخواهرم ک چن سال پیش فوت شده رو توی ذهنم تصورمیکردم و توی تاریکی خونه سرقبرخواهرم باهاش دردودل و گریه میکردم 

خوشبحالت بخدا اخه تامین ب چه قیمتی .... حالامنظورمن ازتامین ی زندگی لاکچری و خرج کردن بدون حساب و ک ...

والا من حال ندارم تنهایی تا سر کوچه هم برم باید یکی باهام باشه

بنظرم خودت حساسی

اینجوری ک بنظرم زن خیلی بدبخته

تا مجرد هستی که باید مطیع خانواده باشی،

متاهل میشی مطیع شوهر،برده ی شوهر،تامینت کنه ولی تو سری خورش باشی و زندان باشی فقط با خودش بری بیرون.

بنظرتون این زن دیگه میفهمه زندگی چیه؟یه بار اومده زندگی کنه تو این دنیا،همش مطیع باشه،همش حرف گوش کنه

✍️... دُنیـــایِ خوبیــها گُــذَشـت ...✍️
ن عزیزم فکرمیکنی من خودم الان خانوادم فکرمیکنن خیلی خوشبخت شدم ولی خبرندارن ازلحاظ روحی انقد داغونم ...

اینجوری مسئولیتی گردنت نیس همه مسئولیتا گردن شوهرته ازین لحاظ خوبه 

شوهرت عرضه اش زیاده اینجوری . 

ولی خب بدیم داره مثلا شوهر خواهرم هیچی بنام زنش نمیکنه حتی گواهی نامم نمیزاره بگیره

والا من حال ندارم تنهایی تا سر کوچه هم برم باید یکی باهام باشه بنظرم خودت حساسی

منم اصلانمیتونه تنهایی جایی برم ولی خییلی دوس دارم با ی خانوم برم خرید یاحتی بعضی وقتابرم برای خودم قدم بزنم اصلافکرشم نمیکردم همچین چیزایی برام آرزوبشه

اینجوری ک بنظرم زن خیلی بدبخته تا مجرد هستی که باید مطیع خانواده باشی، متاهل میشی مطیع شوهر،برده ی ...

دقیقاهمینطوره خیلی درست گفتی ولی من توی مجردی اصلامحدودنبودم البته چون پدرومادرم از تربیتشون مطمئن بودن میدونستن حدوحدودخودمومیدونم ولی حالاتو متاهلی....حالامن اصلاآدم بحث و جدل کردن نیستم همش میگم آروم باشم درست میشه ولی فقط خودموافسرده کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز