2777
2789
عنوان

کسایی که بینی عمل کردین بیاین توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد شد هزینش عزیزم..

منم میخام عمل کنم.درد داشت میشه تجربتو بگی

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
درد داشتي شما اذيت نشدي؟؟

سلام نه اذیت نشدم عمل سختی نیس درکل

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍

تاپیک اخرم عکسمو گزاشتم 

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍
چقد شد هزینش عزیزم.. منم میخام عمل کنم.درد داشت میشه تجربتو بگی

اصلا درد نداشت فقط از ریکاوری اومدم بیرون خون بالا آوردم اونم فقط 1 ساعت اذیت شدم و حالت تهوع داشتم 

8 تومن هزینش شد گلم

بینی هرروز بهترازدیروز میشه بنظرمن 

پیش کی عمل کردی

تبریز پیش دکترفریناز کلاهی 

اصلا درد نداشت فقط از ریکاوری اومدم بیرون خون بالا آوردم اونم فقط 1 ساعت اذیت شدم و حالت تهوع داشتم& ...

ممنون تهران عمل کردین؟؟

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐