2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اخی مامان کوچولو☺☺ایشالا بچت بهترین فرزند باشه همیشه سر بلندت کنه خیلی خوبه که تفاوت سنیت با بچت کم ...

مرسی عزیزم ایشالا نینی خودت🥰کار درستی میکنی منم بچم یخورده بزرگتر شه کنکور ثبت نام میکنم

خودت باش،مثه بقیه زیاده...🌗✨
مث امریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنع😂 الان از تحریم داریم میمیریم😁

گوره پدر آمریکا😝

ما از تحریم نمیمیریم ما از دست حسن روحانی میمیرم😣

اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤
همسنیم🙁چراا اخه تو این سن بدبخت کردی خودتو دختر سخته مسئولیتش

عزیزم چه بد بختی منو شوهرم بهتتتتترین زندگی رو داریم مسوئلیت قبول کردم چون در خودم این توانایی رو میدیدم کاملا هم سنتی ازدواج کردمو خانوادم هم گذاشتن به انتخاب خودم شوهرم بهترین کارو داره نماز خونه بهترین اخلاق صبور مهربون خونه ماشین خانواده دار  خانوادشم منو از بچه های خودشون بیشتر دوست دارنو بهم احترام میزارن و خودم هم به بلوغه عقلی رسیده بودم و ازداج رو همراهه درس قبول کردم

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
خوشبخت باشی همیشه. مخصوصا شباش🤣🤣

نه بابا دماغمو عمل کردن تا یه ماه محرومیم😿😿

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗
عزیزم چه بد بختی منو شوهرم بهتتتتترین زندگی رو داریم مسوئلیت قبول کردم چون در خودم این توانایی رو می ...

خداروشکر ک راضی ای⁦🤲🏻⁩ولی خب سخته ک به گفته ی خودت هم درس میخونی هم کارای خونه و .....

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️