2777
2789

تو چیزایی که به نفع خودشونه هی میگن به تو چه ولی تو بحثای خاله زنکی چرا نمیگین ب من چه و درباره هر چیزی نطق میکیند؟ ملت یه چیزی شنیدن هنوز بهش نرسیدن و میخان ادای روشنفکرا رو در بیارن...شماکم غیبت این و اونو کن و کم سرت تو زندگی خواهر و بردار و زن برادرت و همسایه باشه نمیخاد برا ما لفظ قلم صحبت کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم متنفرم ازفصولا که هی نطر میدن راجب ازدواج وزندگی اینو اون بگو فصول آخه به تو چه! شما میخای گردن بگیری شمامیخا هزینه کنی برو خودتو درست کن

السلام علی الحسین وعلی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین (علیه السّلام). 

با به تو چه کاری ندارم شخصا از قضاوت بدم میاد الان شما هم قضاوت کردی یه سری ادم رو که شاید اینطور نباشن 

بهرحال فرهنگ سازی کار سختیه و تا همه نخوان نمیشه هرچقدرم از یجایی شروع بشه باز هم هستن کسایی که اون افراد رو تحت فشار قرار بدن کلا همه تو کار هم کار داریم متاسفانه

Silenc says a lot more than you think 🤍

اصلا دوست ندارم درباره زندگی کسی حرف بزنم دوست ندارم کسیم درمورد من حرف بزنه..شخصا دوست ندارم وقتی جا میرم کسی سرک بکشه ببین کی رفتم کی امدم یا وقتی در بازه کسی خونه رو نگاه کنه.خودمم وقتی از راه پله ردمیشم در کسی باز باشه فقط زمین رو نگاه میکنم..ازآدمایه فضول بدم میاد😠😤

با به تو چه کاری ندارم شخصا از قضاوت بدم میاد الان شما هم قضاوت کردی یه سری ادم رو که شاید اینطور نب ...

بابا من دیشب یه تاپیک زدم اگه بدونین چیکار کردن😳بقول یکی از  وستان نوشته بود چطور تو مسئله کودک همسری همتون نطق میکنید ولی تو این مسئله میگین ب تو ج

بابا من دیشب یه تاپیک زدم اگه بدونین چیکار کردن😳بقول یکی از  وستان نوشته بود چطور تو مسئله کود ...

چون کودک زیر 18ساله

به بلوغ نرسیده که بتونه خودش واسه خودش تصمیم بگیره

شد 18سالش هر کاری میخواد میکنه به منم هیچ ربطی نداره