2777
2789
عنوان

در ارزوی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 25 پست
عزیزم تو باید زندگیت رو بکنی، سعی کنی روز به روز به خدا نزدیک تر شی، هر کسی یه اجلی داره، به وقتش می ...

اخه این زندگی نیس هرروز زجر کشیدنه تموم نمیشه خسته شدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه این زندگی نیس هرروز زجر کشیدنه تموم نمیشه خسته شدم

خاصیت زندگی همینه😏 همش رنج و بدبختی، خدا هم گفته که انسان رو توی سختی افریده، و این زجر کشیدنا واسه همه هست... باید قوی باشیم

سه تا جوون مردن دولت تابلو نصب نکرده استارتر حالش بده و تو فکر مرگه بعد ملت زوم میکنن رو کلمه ی سفید

چرا انقدر درک عاطفیمون پایینه 

یه روزی به همه ی اهدافم میرسم.میگی نه؟؟ بشین و نگاه کن

استارتر عزیز، نمیشه که صبح تا شب بشینی در انتظار مرگ و ارزوی مردن کنی!! شاید قرار باشه صد سال دیگه هم عمر کنی... الان فقط باید زندگی کنی.. اتفاقا دعا کن زنده بمونی و بتوتی ظهر اقا رو ببینی... چون ظهور نزدیکه، دیگه از تو این حال و هوا بیا بیرون... فکر مرگ بد نیست، اتفاقا خوبه که ادم هر لحظه بهش فکر کنه، ولی نه اینکه بشینه به گوشه منتظرش باشه!! باید زندکی کنی و سعی در بهتر شدن... باید قوی باشی... نبینم دیگه این حرفا رو بزنی!

۱۹

وای خدااا... سنی هم که نداری دختر... تازه اول زندگیته، الان توی بهترین دوران زندگیت هستی، میتونی پیشرفت کنی، اهدافتو مشخص کن براشون تلاش کن... مگه خدا رو یادت رفته؟! اون همیشه پشتته، هر وقت احساس تنهایی و بی کسی کردی اون هست کنارت... واقعا کی بهتر از اون؟!