2789
عنوان

کمک همفکری😕

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 32 پست
خوب باید با سیاست رو شوهرت کار کنی نه خواهرش شوهرت دوبار بگه نه اونم دیگه نمیگه..مشکل شوهرت که خودش ...

میگه روم نمیشه چی بگم الان زنگ زده میگه ۵۰ میلیون بیا ضامن بشو به شوهرم گفتم اگر بری من طلاق میگیرم یکم ترسید

من وضع مالیم خوبه ولی اونم خوبه اوضاعش 😑

وا پس چشونه😐

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شوهرم گوش نمیده میگیره😑

پس کاریش نمیشه کرد.برای شوهرت خرج تراشی کن نزار مول بمونه تو دست ک بالش

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
اگر مجرد بود می‌گفتیم داداششه اشکال نداره وقتی شوهر داره ک دیگه خرجش با شوهرش هست  ولی اگر نیا ...

بنظرت کسی ک خونشو تمامشو سنگ میکنه و نمیدونم کل کابینتاشو میریزه تو کوچه و دوباره میزنه نداره؟😊

اون کار خودشو میکنه😑

خواهر من شوهرشو یه جوری انداخته تو قرض و وام شوهرش جرعت نداره چیز اضافه بخره😂

رک به شوهرت بگو البته سیاستمدارانه بگو

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
میگه روم نمیشه چی بگم الان زنگ زده میگه ۵۰ میلیون بیا ضامن بشو به شوهرم گفتم اگر بری من طلاق میگیرم ...

اشتیاه گفتی بعدن بهت نمیگه میره و ضامن‌میشه

خودت براش خرج بتراش از مشکلات زندگی ت بگو چیزهای لازم داری..مثلا گاهی وسط ش بگو خوااهرت فلان چیز خرید با این قیمیت برا منم بخر

الیته باید قلق شوهرت دستت بیاد 

پس کاریش نمیشه کرد.برای شوهرت خرج تراشی کن نزار مول بمونه تو دست ک بالش

پول زیادی نمیگیره ها مثلا ۷۰ تومن نمیدونم ۸۰ تومن من خودم دارم کار میکنم بزور پول با هزار زحمت ی قرون ی قرون درمیارم زورم میاد یکی اینجوری تیغش بزنه😑

پول زیادی نمیگیره ها مثلا ۷۰ تومن نمیدونم ۸۰ تومن من خودم دارم کار میکنم بزور پول با هزار زحمت ی قرو ...

حق داری

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
خواهر من شوهرشو یه جوری انداخته تو قرض و وام شوهرش جرعت نداره چیز اضافه بخره😂 رک به شوهرت بگو البت ...

با خوشی گفتم رک گفتم با دعواکفتم دیکه حوصله ندارم واقعا

با خوشی گفتم رک گفتم با دعواکفتم دیکه حوصله ندارم واقعا

پس بیخیالش شو

تو خریدتو بکن اگه شوهرت انقدر پول داره که برا خواهرش میخره

صرفا همه پولایی که میگیری رو خرج نکن...پس انداز هم کن به دردت میخوره

اما هیییییچوقت به شوهرت نگو چقد پول داری

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap